Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Tusnádfürdő tiszafája - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Tusnádfürdő tiszafája | Hol van ez a hely?

A Csíki-medence s egyben Hargita megye legdélibb települése a Csomád vulkanikus hegytömb lábánál fekvő Tusnádfürdő. A gyönyörű környezetre a legjobb rálátás a Sólyomkőről adódik, innen gyönyörködött Ferenc József császár is a környékben, és adott parancsot a leégett üdülőtelep újjáépítésére. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Őszi táj! Őszi táj! Park Biblia András tiszafája A tiszafa termése A tiszafa kérge Ecetfa. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Tusnádfürdő tiszafája fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Tusnádfürdő tiszafája! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Tusnádfürdő tiszafája közelében?
Rudi forrás Tusnádfürdő Hargita megye. Rudi forrás - Tusnádfürdő.
Sólyom-kő. A Sólyomkő növénytani természetvédelmi terület, ezért "mindent a fényképezőgépnek, semmit a kéznek" jelszóval járjunk rajta. (itt geodobozt is lehet keresni)
Sziklaerkély az Olt felett. Sziklaerkély az Olt, és a szemét :-( felett - Tusnádfürdő. (különleges hely geodobozzal)
Komlósároki borvíz. A fürdőtelep déli végénél, a Komlósárok előtt, egy Stop feliratu tábla található az ut szélén. (itt geodobozt is lehet keresni)
Komlósároki alsóborvíz. Komlósároki alsóborvíz - Tusnádfürdő.
Toronykövek. 990 m-re. A Toronykövek néhány érdekes, torony formáju andezit szikla Tusnádfürdő szomszédságában, a Bánya-patak földrajzi bal oldalán. (látnivaló és geodoboz)
Koncsag borvíz Tusnádfürdő Hargita megye. A Koncsag borvíz a tusnádfürdői állomás feletti, az Olton átívelő vasúti híd jobb oldali részén található borvízforrásások egyike.

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Tusnádfürdő tiszafája gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Tiszafa kivulrol - Hat bizony en Biblia bacsihoz nem mentem be mert az udvaron elegge nagy nyuzsges volt igy kenytelen voltam az utrol felfedezni a tiszafat, lattam mar ennel nagyobbat is...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Tusnádfürdő tiszafája? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Csukás-tó
Tusnádfürdő fő vízfolyása az Olt.
Szegények feredeje
Szegények feredeje - Tusnádfürdő.
Tűzoltó Park Tusnádfürdő 0.3 km-re
RH1642 Tűzoltó Park Tusnádfürdő
Anna-villa
A tusnádfürdői volt Anna villa, ma Szent László gyermekvédelmi központ.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.