Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Súgó-barlang
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Súgó-barlang - Hargita megye 

Súgó-barlang, Rejtekhely - Hargita
RH0025

A Keleti-Kárpátok középső részének egyik jelentős barlangja, a Sugó-barlang, a Gyergyói-havasok Siposkő nevű hegytömbjének a déli lábánál található. A barlang és 17 hektáros környéke természetvédelmi terület.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Súgó-barlang - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Súgó-barlang" | Belépés/Regisztráció | 17 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Forgalom
Dátum: 2015.08.12. 16:05
 
Elég sok volt a látogató, ezért előbb megnéztük a barlangot, és megvártuk, amíg az utánunk lévő csapatot elnyeli a föld mélye. Miután megürült a terep a doboz hamar meglett. Köszönjük a rejtést!


---------------------------------------------------------------------
foundtext Cserediák
Dátum: 2015.04.24. 11:45
 
Cserediákokkal kellett menjek barlangot látogatni. Nem szívesen, mindig fáj az a sok letört cseppkő, melyet kislányként még láthattam.
A diákok bár azt mondják, tetszik, gyorsan túl akarnak esni rajta és máris elkeseredetten keresik a "jelt".

 
Rejtekhely-fotók
Súgó-barlang
A barlang felé Súgó-barlangKözeli rejtekhelyek
Tulfolyo ag Sugo barlang RH1702
0.01 km, 0 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc