Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Lok feje
Tulfolyo ag Sugo barlang
Sugo
Piheno a Fekete-rez fele

Hozzászólások
A Maros ősszel...
Köszönöm a dobozcserét...
Az egyik testvér...


Maros forrása

Maros forrása


A Maros hossza 716 km, vizgyűjtő területe 27.830 km2, végighömpölyög Erdély és a Bánság területén, majd Szeged városánál ömlik a Tiszába. Földrajzi forrása a Gyergyói havasok Vaslábi-hegycsoportjához tartozó Fekete-Rez csúcsától nem messze található. Eredő ága a Meszes-patak.

Marosfő vasútállomásáról indulunk és a piros kereszt jelzésű túraútvonalat követjük. Az állomás épülete mellett található az első irányAtótábla. Az jelzett út végig jól követhető. A Maros-Bükk tetején egy esztena mellett haladunk el, majd egy forrás érintése után nemsokára kiérünk a Fekete-Rez métafával jelzett...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi és székelyföldi túrák

Keressétek meg a Maros forrása rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc