Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Fenn a volgy felett - Nagy Boglya - Bucsecs-hegység

Fenn a volgy felett - Nagy Boglya - Bucsecs-hegység


Ez nem mas, mint Busteni varosa fole magasodo Nagy Boglya sziklatornya. Romanul Claia Mare. Megkozelitese most a Szaraz-volgy felol volt, ez nehezebb. De lehet mind a Japok volgyebol, mind az Urlatoare felol.

Ha megalmodtnam volna Ikarusz almat, akkor innen kezdtem volna a repulest. Mikor itt fenn alltam a Nagy Boglya tetejen, 1800 m folott, alattam szeditoen 900-1000 m melysegben a Prahova volgye, elfogott a vagy, hogy en is repulhetnek a nagy semmisegbe-kodbe.

Vegul is nem tettem, de lehet, hogy ezt az almomban megis megtettem. De ez csak alom maradt, edes alom. Talan...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kirándulás

Keressétek meg a Fenn a volgy felett Nagy Boglya Bucsecs-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Marie Thereze pad
Urlatoarea vizeses
Habos-volgyi vizeses
Caraiman-vizeses

Hozzászólások
Pixel
Egyre nagyobb a bakancslista...
Nagy Boglya - Szaraz-volgy...
A mászkálás minden percét értékeltem...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc