Hollókő - Verespatak - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Rosia Montana - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Fehér megye

Hollókő - Verespatak

A Hollókő Verespatak egyik jelképe, egy könnyen felismerhető, jellegzetes formájú sziklaképződmény, természeti emlék. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: A Hollókő alulról és oldalból A Hollókő alatt Szarvaspatak A szemben levő oldal A kilátópont Gyík Sziklaprofil Tátongó üreg A Hollókő alulról Lezárt bányabejárat 2320... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Hollókő Verespatak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
2722 Unitárius templom. (rejtekhely geodobozzal) 3046 Református templom. 4911 Nagy-tó panoráma. (rejtekhely geodobozzal) 6481 Czárina-tó. 6669 Rotunda-csúcs. 16224 Rálátás a Kopasz-Detunátára. Rejtettem a Kopasz-Detunáta tövében levő törmelékkel borított mező szélén, ahonnan jól láthatóak a bazaltoszlopok. (rejtekhely geodobozzal) 19889 Szászavinc. (rejtekhely geodobozzal) 26081 Keskeny nyomtávú szerelvény. A Fehér megyei Boncesti településen, az abrudbányai eltérőnél, egy otthagyott keskeny nyomtávú szerelvény áll. 28260 Nagylupsa. Nagylupsa látnivalója a gazdag móc néprajzi gyujtemény. 32719 Feketéllő-nárciszmező. 39551 A császár bükkfája. 63001 Nagyponor-hágó. Felső-Szolcsváról Nagyponor irányába, a Malom-patak mentén, a földút kis autóval is járható. 68995 Magyarigeni-tengerszem. A Magyarigeni-tengerszem a Torockói-hegység egyetlen nagyobb méretű, természetes képződésű, állandó tava. 73903 Szfinx. A Havasgáldi-szoros sziklakapujának, valamint sziklakürtőjének megközelítésére alkalmas, többnyire kőgörgetegen kapaszkodó, jelzetlen ösvény felett egy érdekes sziklaalakzat található. 74010 Gombostű-szikla.

Természeti értékek - Fehér megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Szarvaspatak tava 0.3 km-re
RH3356 Szarvaspatak tava Verespatak
Fenyves-tó 0.46 km-re
RH3355 Fenyves-tó Verespatak
Angyal-tó 0.66 km-re
RH3354 Angyal-tó Verespatak
Katolikus templom 0.84 km-re
RH3365 Katolikus templom Verespatak

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.