Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Poganyhavasi var Csikszentmihaly
Felsocibre
Alsocibrei furdo
Nagy Pajszo teteje

Hozzászólások
Elfelejtett ösvényeken az elfelejtett földvárhoz...
Vasvilla nélkül, az elfelejtett földvárnál...
Foldvar...


Egy elfelejtett földvar

Egy elfelejtett földvar


Igeretemnek megfeleloen megosztom veletek, egy a szakirodalomban alig emlegetett  foldvar helyet. Igaz ezt mar evekkel ezelott felkerestem, akkor is elrejtettem egy ladat, de a leirasok elvesztek. Igy most 2 lada van ottan, de csak egy ismert. De a regi is elokerulhet ugy csak.

Csikszentmihaly felol lehet a legkonnyebben megkozeliteni, elhagyva a cibrei borvizet... innen tovabb vagy a volgyon fel, vagy a gerincen lehet tamadni a foldvarat, majd egy szep menetellel johet innen a Poganyvar havasa, majd kovetkezhet a Szent Laszlo emlekhely is.

A foldvar tortenete az idok homalyaban veszik... A leirasok ( a 70-es evekben meg is astak erre...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Egy elfelejtett földvar rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc