Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gomolyát-domb - Nagyernye

Gomolyát-domb - Nagyernye


A Gomolyát-domb a nagyernyeiek kedvelt kirándulóhelye, mégis nagyon kevés információt lehet róla találni. A falutól keletre található dombot gyakran keresik fel a siklóernyőzés kedvelői.

Idézet a Gomolyát-A nagyernyei reformátusok gyülekezeti lapjából: Gomolyát   A láthatáron látszik már a Gomolyát Nagy domb, Kárpátok gyereke. Szívem vissza vonzódik hozzád Nagyernyének kopár hegye. Szívem kitárul, mikor meglátlak Öt ország hegyeiért sem adnálak. Pedig én már láttam hegyeket De rajtad játszadoztam eleget. Keresztesi...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Gerincút a Gomolyát felé
Gerincút a Gomolyát felé
Felszállás előtti eligazítás
Felszállás előtti eligazítás
Szaladj!
Szaladj!
Levegőben
Levegőben
Felszállás
Felszállás
Kanyar
Kanyar
Nagyernye a ködben
Nagyernye a ködben
Kopár domboldal
Kopár domboldal
Kilátás az erdőből
Kilátás az erdőből
Az ikercsúcs
Az ikercsúcs
Nagyernye
Nagyernye

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Gomolyát-domb Nagyernye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Katolikus templom Nagyernye
 • Baro kertje
 • Balintitt kastelypark
 • Ortodox templom Nagyernye
 • Reformatus templom Szekes

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Korán reggel, 6 órakor...

  ...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc