Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Bolnok - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Bolnok

Bolnok | Hol van ez a hely?

Bolnok..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Libegő 1 Libegő 2 Bolnok Villanegyed. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Bolnok fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22746 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Bolnok! Érdemes regisztrálni!

A legközelebbi település Négyfalu, 3.53 km távolságra található.
Szállás

Szállás Négyfalu - Brassó vármegye


Keress szállást Négyfalu közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 3.95 km-re levő látnivalókkal: Medve-szakadék - Nagy-kő-havas (10 kép). A 76 m mély Medve-szakadék hatalmas sziklafalának legmagasabb pontja a Veres-kő teteje.
14714740161100
14714740181101
14714740191102
14714740201103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Bolnok közelében?
Magyarvár a Tömösi-szorosban. Közismert a Nyerges-tető és az itt lezajlott ütközet, hiszen közel van, könnyen el is érhető. (látnivaló és geodoboz)
Csűr-kapu. A Csűr-kapu egy 1,5 x 4 m-es nyílás a Csűr-kő sziklájában, mely a rétegek beszakadása révén keletkezett. Az elso mindig emlekezetes... - Egy szep nap, egy szep hely. (különleges hely geodobozzal)
Boglya-tető. A Boglya-tető a szénaboglya formája miatt kapta a nevét.
Nagy-kő-havas csúcs. A menedékháztól a Nagy-kő-havas csúcsáig a piros sávval jelzett ösvényen juthatunk el. Brassó felett - Lenyűgöző kilátás, nem csak a helyszínen, hanem az oda vezető ösvényen is. (látnivaló és geodoboz)
A Nagy-kő kőgombái Brassó megye. Kőgombák menedékhellyel - Nem a kőgombák, hanem a menedékház feletti Csűr-kő volt az úticélom. (érdekes hely geoládával) Írott-kő. A Nagy-kő-havas hegységben két fő rétegben áll a kréta-konglomérát, s e közé ékelődve találunk egy több száz méter vastagságú mészkő réteget, mely a tetőgerinc alatt vonul végig és az Írott-kőnél bukkan elő. Szikla tetején - Megtaláltam a dobozt.
Cenk-hegy. Itt már az Árpád-korban erődítmény állt. Gabony lépcső - Nem is értem, hogy eddig, hogy nem kerestük meg ezt a geodobozt, de most eljött az ideje, ezen a februári kissé borús, de inkább tavaszi mint téli napon, korcsolyázás előtt felsétáltunk a Gabony lépcsőkön és megkerestük ezt a dobozt.
Kő-havas farka. Ott ahol a Garcsin völgyéből az Azuga-völgybe átvivő fakitermelő út keresztezi a régi országhatárt, indul a kék háromszöggel, és piros sávval is jelzett túraösvény. Nagy-kő-havas farka - A Nagy-kő-havas csúcsától, a szép őszi napsütésben, átsétáltunk ide a farkához.
Fekete laktanya. Fekete laktanya - Nicolae Balcescu utca 56 szám, Brassó.
Friedrich Wolf-ház. Friedrich Wolf-ház - Brassó.
Johannes Honterus-ház Brassó megye. Johannes Honterus-ház - Brassó.
Demeter-ház. Demeter-ház - Brassó.
Teutsch-ház. Teutsch-ház - Republicii utca 38 szám, Brassó.
Egykori Szász Nemzeti Bank. Egykori Szász Nemzeti Bank, ma irodahelységek - Michael Weiss utca 22 szám, Brassó.
Jekelius-ház. Jekelius-ház - Republicii utca 17 szám, Brassó.

Bolnok románul - in limba romana: Bunloc

[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Bolnok adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  • Bolnok - A rejtek mellől kitűnő rálátás van Bolnok villanegyedére...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Bolnok? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Kőkert éle
Kőkert éle 3.84 km-re
RH1364 Kőkert éle
Medve-szakadék
Medve-szakadék 3.93 km-re
RH1377 Medve-szakadék Nagy-kő-havas

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3614 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.