Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Bolyai Janos elso sirhelye
Gyerekek palotaja Marosvasarhely
Katolikus temeto emlekmuvei
Pseudosphaera

Hozzászólások
Találatlan maradt...
Köszönjük...
Újra kereshető...


Tisztviselő-telep - Marosvásárhely

Tisztviselő-telep - Marosvásárhely


A Tisztviselő-telep Marosvásárhely Somostető alatti magas teraszán terül el. A telep építése Dr. Bernády György polgármestersége idején kezdődött. Az itteni családi házak szecessziós stílusúak és villaszerűek. A boronafalas kiképzésű épületek az erdélyi népi építkezés sajátos képviselői. A II. világháború után emelt épületek már nem illeszkednek bele a telep egységes stílusába.

Időpont: 2013 augusztus 31
Az átalakítás időpontja: 2013 november 21
Rejtekhely geodoboz nélkül...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély természeti értékei

Keressétek meg a Tisztviselő-telep Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc