Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Siklótető - Kommandó - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Siklótető - Kommandó

Siklótető - Kommandó | Hol van ez a hely?

Komandóról Kovászna fele indulva, jobbra elhagyjuk a Máté Pál fele vezető utat, ahol a Lakóca fele lehet menni. Majd a Barta tetőt, ahova érdemes kimászni a Tiszta patak völgyéből, mert nagyon szép a kilátás. Hosszú egyenes következik, ennek végében volt valamikor a Vízvevő, ahol a gőzmozdonyt feltöltötték vízzel...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: A megtalálás öröme A Siklótetőn Hazafele Vadonban a medvék között Vihar után. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Siklótető Kommandó fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22741 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Kommandó és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Siklótető! Érdemes regisztrálni!

A legközelebbi település Komandó, 5.9 km távolságra található.
Szállás

Szállás Komandó - Kovászna vármegye


Keress szállást Komandó közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 2.76 km-re levő látnivalókkal: Kovászna város környéke (24 kép). Vártető - Tündérvár - Siklópálya.
14714743631100
14714743641101
14714743671102
14714743691103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Siklótető Kommandó közelében?
Papolci panoráma. Látkép a vadonból - Kommandóról ereszkedve, a biciklisek számára kissé riasztó mocorgásokat hallva, de közben szökkenő őzet is látva jutottunk el erre a helyre. (turisztikai látnivaló geodobozzal) Kommandó Kovászna megye. Kommandó Székelyföld legmagasabban fekvő települése. Kicsi a világ..... - Örülök hogy van újabb ismerős kincskereső. (látnivaló és geodoboz)
Laur-hegyi panoráma. Az erdő széléről látni a falut, szemben a Medvefej, tőle jobbra a Kecskefej, a Papolci köztető, majd a Barta tető látszik, lefele pedig a Baszka folydogál Gyulafalva felé. (különleges hely geodobozzal)
Csoma-diófák. Emlékfák - A korábbi geodoboz helyét nem tudtuk megnézni, mert a diófák már mind körülkertelt magánterületen vannak. Kovásznai Pokolsár. Működő gázfeltörés - Ugyan tudtam róla, de tiszta véletlenül kerültünk a Pokolsár közelébe. Fábián Ernő mellszobra. Erkel Ferenc emlékmű. Ignácz Rózsa mellszobra.
[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Kovászna megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Siklótető adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • Kommandó térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  • Vadonban a medvek kozt - Nem igazan sokan kaptak meg ezt a rejteket, vagy nem kerestek...

Sikerült eljutni Kommandó környékére? Tetszett a Siklótető? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Kovásznai siklópálya
Kovásznai siklópálya
A XIX-dik század végén épített keskenynyomtávú vasút Gyulafalváról (ma Kommandó) indult Kovásznára.
Tündér Ilona vára
Tündér Ilona vára
Tündér Ilona várának ma már alig látható romjai meredek hegyek, széldöntötte kopasz tetők között lapulnak, a 957 m magas Vártetőn.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Kovászna megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3600 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.