Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Szejkefurdo
Orban Balazs sirja es emlekmuve Szejkefurdo
Szekely Kalvaria
Az Orban csalad temetkezesi helye

Hozzászólások
Szejke a borvizek Homoródja ...
Eddig nem jó helyen kerestem...
Udvarhely határában...


Szejkefürdői Borvízmúzeum és Mofetta

Szejkefürdői Borvízmúzeum és Mofetta


Székelyudvarhely Szováta felőli bejáratánál több látnivaló várja az arra látogatókat, átuzatókat. A megyei út egyik felén a Borvízmúzeum kiállítása látogatható május 1 és szeptember 30 között. A közelben található a Szejke-forrás. A másik oldalon a nemrég felújított mofetta vár megnyitására, valamikor a közeljövőben.

Borvízmúzeum - E00134
Szejkefürdő északi oldalán, közvetlenül a 13A megyei út mellett, 2004–2008 között épült fel egy kétszintes, fából készült épület, a Borvízmúzeum. Otthont ad egy székelyföldi borvízforrásokat és fürdőket bemutató kiállításnak. Szejke-vizes korsókat és vizet szállító...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szejkefürdői Borvízmúzeum és Mofetta rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc