Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Csíkbánkfalva 2 - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Csíkbánkfalva 2 | Hol van ez a hely?

Csíkbánkfalván több kápolna is van. Erre utal egy helyi mondás: Hegyen-völgyön kápolna, minden héten egy bucsucska. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Keresztút 2132 2133 Kőkeresztek Szent Anna-kápolna A régi temető Nagyboldogasszony kápolna 2139 Szentkereszt-kápolna Szent Anna kápolna Csikbánkfalva. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Csíkbánkfalva 2 fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Csíkbánkfalva 2! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Csíkbánkfalva 2 közelében?
Árnyék oldala Csíkmindszent. Neve az Árnyék. (itt geodobozt is lehet keresni)
Csíkcsekefalva. A rajta lévő feliratok arról tanúskodnak, hogy Jézus Krisztus dicsőségére állíttatta a közbirtokosság igazgatósága 1932-ben.
Katolikus templom Csíkmindszent. Csíkmindszent Csíkszeredától 8 km-re fekszik a 123B megyei út mentén, a Nagyrét-patak (vagy Mindszent-patak) völgyében. (látnivaló és geodoboz)
Katolikus templom Csíkmenaság. Csíkménaság Csíkszeredától 25 km-re, a 12-es főúttól 12 km-re terül el, a 123C országút mentén, 822 m magasságban. (látnivaló és geodoboz)
Hosszúaszó. Közigazgatásilag Mindszenthez tartozik, a csíkszeredaiak egyik kedvelt pihenőhelye. (itt geodobozt is lehet keresni)
Bükk feje Csíkmindszent. Fitód falu neve ugyanis, népies magyarázat szerint abból ered, hogy a Hosszúaszóban lakó fiak egyre tovább tódtak, azaz építkeztek.
Románul - in limba romana: Capela din Deal Bancu

Történelmi-kulturális értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Csíkbánkfalva 2 gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Temetőkápolna - Megtaláltuk...
 • Keresztút - Sikeres fokozati vizsga után, harmadmagammal, hazaindulás előtt!Nagyon szép kis keresztút, érdemes elsétálni ide...
 • 0003 - Na,ez megvan...
 • Gólyák Csíkbánkfalva felett - Jó a fotó a gólyákkal...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Csíkbánkfalva 2? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Erődített katolikus templom
Csíkbánkfalva Csíkszeredától 17 km-re fekszik.
Pósa-hegy Nagyboldogasszony-kápolnája
Csíkszentgyörgy Csíkszeredától 22 km-re terül el, a Fiság völgyében (ez a Csíki-havasokból, Szellő hegy és a Gyürke tető - 1369 m - közelében ered), 757 m tszf.
Szent János kápolna
Szent János kápolna - Csíkbánkfalva.
Csíkszentgyörgyi panoráma
A falu feletti dombok között húzódik meg a borvízfürdő.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.