Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Moldoveanu csucs
Podragu tavak
Sarkanylik menedekhely
Arpas volgye

Hozzászólások


Felsőszombatfalvi barlang - Fogarasi-havasok

Felsőszombatfalvi barlang - Fogarasi-havasok


A Szalonna és a Baliceni csúcsok közt található Fereastra Mare Sambata nyeregben található, egy kőzethasadék-barlang, amelyet 1992 augusztusában fedezett fel Ica Giurgiu.

A barlang bejárata kb. 50 méterre keletre a nyereg középpontjától található, de innen nem annyira, inkább a Szalonna-csúcsról leereszkedve látható. Nagyon hideg, és nedves levegő áramlik ki belőle, a bejárat eléggé szűk, csak egy ember tud egyszerre bemenni, és mintegy 2 méter után el is zárja az utat egy nagyobb kő, de ha lámpával bevilágítunk...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Felsőszombatfalvi barlang - Fogarasi-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc