Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Ureges bukkfa a Kolos-teto mellett
Szazkaru bukkfa Farkasvesz sarka
Sandor dombja
Vasond volgye tanosveny

Hozzászólások
A Szénás-úton a Kolos-tető felé...


Kolos-tető - Csíki-havasok

Kolos-tető - Csíki-havasok


Az 1246 m magas Kolos-tető a Csíki-havasok egyik mellékgerincén található, a Sándor dombja és a Piricske-tető között. A Kolos-tető két nyugati hegylába, a Kurta-Koszorú és a Szalonka-tető. A Kolos-tető csúcsán egy fedett, fából készült szobor található.

Megközelíthető Csíkcsomortánból, Csobotfalváról, illetve a Szellő-tető felől, a kék és piros kereszt jelzéseken. Én első alkalommal egy áprilisben voltam itt, akkor a Szellő-tető alól 6 km-t gyalogoltam idáig.

Most, rejtéskor, kerékpárral tettük meg a Motorsirülő - Szellő-tető - Kolos-tető - Aracs-patak völgye (kék...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kolos-tető - Csíki-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc