Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Harmashalom oltar
Salvator kapolna
Szent Antal kapolna
Szent Istvan Korona Csiksomlyo

Hozzászólások
Szívesen keresgéltünk itt...
Bádogbetűk...


Misericordia - Csíksomlyó

Misericordia - Csíksomlyó


A Misericordia egy magyar képzőművészeti installáció, az első római magyar street art műalkotás. 2016. október 13.-án a Vatikán szomszédságában állították fel.

Egy hónap múlva Magyarországra szállították renoválásra, majd Csíksomlyóra helyezték át, az úgynevezett passióútra. Pünkösd ünnepén avatták fel.

A nagy méretű installáció 8 magyar és 3 olasz képzőművész alkotásaiból készült. 12 darab, egymás mellett sorakozó háromdimenziós nagybetű alkotja, amelyekből a latin...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Misericordia - Csíksomlyó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc