Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Erőd - Bodzavám - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Erőd - Bodzavám | Hol van ez a hely?

A jól látható tüzérségi erőd mellett további hét kisebb sánc, katonai barakk helye található a területen. Ezek felkeresése egy egész napot is igénybe vehet. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Erőd Sánc Tüzérségi erőd Földtöltések Földsánc Völgyzáró erőd Bodzavám újkori erődítései Bodzavám 1788 északi redout Bodzavám 1788 sánc Bodzavám Batterie B Bodzavám befejezetlen ütegállás. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Erőd Bodzavám fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Bodzavám és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Erőd! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak az Erőd Bodzavám közelében?
Tészla-tisztás. (turisztikai hely geoládával) Tészla-nyereg Csukás-hegység. Duduj-kő Csukás-hegység. (érdekes hely geoládával) Láncoknál Csukás-hegység. Főleg télen, itt ajánlott a nagyobb elővigyázatosság. (itt geodobozt is lehet keresni)
Réz-híd Csukás-hegység. (turisztikai hely geoládával)

Történelmi-kulturális értékek - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Bodzavám térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Erőd gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Bodzavámi kilátó - Tényleg jól látszanak az erőd nyomai, kiváncsi vagyok, ha megásnák, mit rejt...
 • A földön - Elsőre csak az üres üreg lett meg, jó sok hangyával...
 • Sikerült eljutni Bodzavám környékére? Tetszett az Erőd? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Kálvária-domb
Bodzavám végén régi templom romjai és egy újkori erőd maradványai ismerhetők fel.
Rakodó források újratöltve
E források kristály hullámai esésükben habbá törődve számtalan apró zuhatagban, zeneszerű csörgedezéssel rohannak le a meredélyes szirtlapon, azt napsugarakban ragyogó kristály tükörré változtatva át.
Rakodó források
Bodzavám déli végétől egy földút halad a Nagy-Bodza-patak mentén.
Kis-Üvöltő-patak vízesése
A Bodzavámról kifele vezető úton a vámház romjait elhagyva az a völgyben jobbra felefele haladunk.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.