Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Lempes-domb - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Lempes-domb | Hol van ez a hely?

Lempes-domb..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Lempes-domb fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22746 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Lempes-domb! Érdemes regisztrálni!

A legközelebbi település Barcaszentpéter, 0.87 km távolságra található.
Szállás

Szállás Barcaszentpéter - Brassó vármegye


Keress szállást Barcaszentpéter közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 5.22 km-re levő látnivalókkal: Veczerkő (12 kép). A Veczerkő Erősd falutól délre, 3 km-re található, a Felső-Veczer nevű hely déli lejtőjén.
14714766741100
14714766761101
14714766771102
14714766791103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Lempes-domb közelében?
Szent Bertalan-templom. Fellegvár. Schlossberg tetején helyezkedik el. Szemetes hely - Ez egy olyan hely volt szamomra, ami tobb volt mint kiabrandito! A rejtekhelyet legalabb 3x kerestem fel, de mindig eredmenytelenul.
Szent Márton-templom. A Fellegvár nyugati részét Szent Márton-hegyének nevezik a templom után.
Fekete laktanya. Teutsch-ház. Teutsch-ház - Republicii utca 38 szám, Brassó.
Friedrich Wolf-ház. Friedrich Wolf-ház - Brassó.
Johannes Honterus-ház. Johannes Honterus-ház - Brassó.
Jekelius-ház. Jekelius-ház - Republicii utca 17 szám, Brassó.
Demeter-ház. Egykori Szász Nemzeti Bank. 8.5 km-re. Egykori Szász Nemzeti Bank, ma irodahelységek - Michael Weiss utca 22 szám, Brassó.
A bőség allegóriái. Fehér Torony. Egy regi tartozas - Szegyen nem szegyen egyik legnehezebb brassoi dobozom volt. (turisztikai látnivaló geodobozzal) Hirscher-ház Brassó megye. Hirscher-ház, Kereskedők Háza, Kaufhaus - Tanács tér 14 szám, Brassó.
Csókás vára. Erősd község előtt, az Olt és a Várpatak által körülölelt Csókás nevű hegycsúcson  a hagyomány egy várat helyez el. Az erősdi Csókás vár - Esős időben nem csoda, hogy egy kicsit sár is volt, meg csúszott is egy kicsit. (különleges hely geodobozzal)
Fekete templom Brassó megye. Brassó, Szászföld központja, Erdély egyik legfejlettebb városa, évszázadokon át fontos kereskedelmi csomópont. Megtaláltuk - Még márciusban megtaláltuk.

Lempes-domb románul - in limba romana: Dealul Lempes

[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Lempes-domb adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Lempes-domb? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Erdeifenyők között
  Erdeifenyők között
  Barcaszentpéter és Hermány közötti dombon, a rezervátum táblájától, ami ismerteti az itt fellelhető érdekességeket - tavaszi hérics, törpemandula, vadjácint, stb, a most viruló árvalányhajas réten felsétálsz az erdeifenyők közé.
  Tatárvár
  Tatárvár
  A földvárat, amit az újkorban már Taterburg-Tatárvár néven ismernek, Szászhermány vagy Barcaszentpéter irányából közelíthetjük meg.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3614 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.