Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ó-sáros fürdő - Borszék

Ó-sáros fürdő - Borszék


2012. október 27.-én üzemelték be a korabeli képeslap nyomán újraépült borszéki Ó-sáros fürdőt. Ezzel történelmi fejezetet élt meg a település, saját fürdőjének használatba adó ünnepét.

A faanyagból újraépített Ó-sáros fürdő az 1880-as évekbeli Ó-sáros hasonmása. Kivülről az akkori látvány újratervezésével, benn hideg és melegített borvizes medencékkel, szaunával és masszázzsal várja a vendégeket....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ó-sáros fürdő Borszék rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Torpenyir Borszek
Kossuth forras Borszek
Napfurdo
Hagyomanyos furdo Tunderkert

Hozzászólások
Pixel
Feredő...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc