Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Napfürdő - Borszék - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Napfürdő - Borszék

Napfürdő - Borszék | Hol van ez a hely?

A borszéki Napfürdőtől nagyon szép kilátás nyílik Borszék üdülőtelepre...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Napfürdő - 1 Kilátás Borszékra Csutak 1 Csutak 2 Csutak 3 Napfürdő - 2 Napfürdő - 3. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Napfürdő Borszék fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22741 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Borszék és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Napfürdő! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Borszék, 1.61 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Borszék környéke A Borszéket környező őserdők. A Bükk havas lomberdeje. Kövületek. Borszék flórája. A Sáros növényzete. A Kerekszék sziklacsudái. A medvebarlangok sziklakapuja. A medvebarlangok. Széchenyi és Teleki sziklák. Viszhang. Jégbarlang.
Szállás

Szállás Borszék - Hargita vármegye


Keress szállást Borszék közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 0.6 km-re levő látnivalókkal: Borszék (9 kép). Borszék, a Keleti-Kárpátok egyik legszebb fekvésű üdülőtelepe.
1471471805980
1471471807981
1471471811982
1471471812983
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Napfürdő Borszék közelében?
Pierre Curie-forrás. A Pierre Curie-forrás az Ősforrástól a Bagolyvár felé vezető ösvényen fekszik. Lehet nem állandó a hozama - Hasonló tapasztalatunk volt a Tündérkert bejáratánál levő parkolóval szemben található Petőfi-forrás vizével. (látnivaló és geodoboz)
Bagolyvár. Borszék, Hargita megye nyolcadik legnépesebb városa és egyben a Keleti-Kárpátok egyik legszebb fekvésű üdülőtelepe. A két bunker és a kilátópont helye - Hát, a keresztnél már nem igazán van szükség útjelzőre. (látnivaló és geodoboz)
Egyszerű ember kastélya. 7.5 km-re. Gyergyóholló nyugati kijáratának közelében, Borszék irányába haladva az út baloldalán, egy érdekes házat láthat a figyelmes átutazó.
Dobrán-patak. (érdekes hely geoládával) Levendula. A galócási levendulakert a település déli szélén található, csendes környezetben.
Óratornyos ház. Rez-nyaka. Veres-kő Gyergyótölgyes Hargita megye. Érdekes vöröses-barnás színével hívja fel magára a figyelmet. Gratula az első megtalálónak - Gratulálok a geodoboz megtalálásához. (itt geodobozt is lehet keresni)
Északi barakk és zártsánc. Déli barakk és zártsánc. A Kis-Beszterce déli oldalán, a part fölé emelkedő Kerek-domb teraszára épült a déli erődítmény, egy ötszög alaprajzú zártsánc.
[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Napfürdő adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Borszék térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

 • Rejtés - A sok új rejtés motivált, hogy eljöjjek Borszékra...
 • Se geodoboz, se fütyülő, se budi - Borszéki kirándulásunk záróakkordjaként, még körbekocsikáztuk az üdülőtelepet...
 • Kígyó - Már pont megtaláltuk volna a dobozt, mikor észrevettük, hogy egy kis kígyó tekergőzik pont mellette, aztan whoopsz eltűnt...
 • Utazó csali - Ez a "játékszer" valóban csak játékszer...
 • Fütyülő - Hmm...
 • Csali - A dobozban található egy túrázáshoz nem föltétlenül szükséges eszköz, amolyan -lehet, hogy majd kellhet- dolog, de nagyon érdekes játékszer, főleg a fütyülő része...

Sikerült eljutni Borszék környékére? Tetszett a Napfürdő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Törpenyír
Törpenyír
A törpenyír, Betula humilis, északi növényfajta.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3600 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.