Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Medvebarlang - Borszék - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Medvebarlang - Borszék turisztikai látnivalói

A Medvebarlang egy hatalmas sziklákkal és mély hasadékokkal tűzdelt természetes képződmény. A barlangüregekhez egy nagyon keskeny szurdokon keresztül juthatunk el, melyeket fenyők és érdekes formájú sziklák vesznek körül...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Medvebarlang - Borszék képtárból:

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Medvebarlang Borszék fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Borszék és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Medvebarlang!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Borszék, 0,37 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Borszék Borszék felfedezése. Zimmethausen. Szent István-napi búcsúk. Borszék éghajlata. Borszék épületei. Borszék főkútja régen és most. Vegytartalma. Borszék talaja. Sétakertje. A Lobogó. Sáros. Lázár-fürdő. Zuhany.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Medvebarlang Borszék közelében?
- Hagyományos fürdő - Tündérkert - Borszék 430 m-re. A borszéki népi fürdőt 2009-ben építették meg, egy hagyományos fürdőépítő kaláka keretében. Ez gyorsan ment - Miután kisütött a nap, sokan kimozdultak. (különleges hely geodobozzal)
- Mofetta - Borszék 500 m-re. 2010-ben került felújításra. Rejtekfotó - Keresgéltem az épület lábai körül, itt már nem volt ismerős kőkupac. (itt geodobozt is lehet keresni)
- A Jeges-barlang lehelete - Borszék 600 m-re. A mindössze 40 m hosszú Jeges-barlang, réteges mésztufában, egy repedés mentén alakult ki. Még egy kérdéses megtalálás - Meglepett, hogy milyen sokan voltak a Jeges-barlangnál, meg kellett várjuk, hogy elmenjenek, és csak azután közelítettük meg. (látnivaló és geodoboz)
- A Jeges-barlang felett - Borszék 610 m-re. Huvosre teve - Igazan izgalmas volt e jegesbarlang.
- Kossuth-forrás Borszék Hargita megye 680 m-re. A Kossuth-kút természettani tulajdonságai a következők: víze nagy buborékokkal tör elő, kristálytiszta, a pohárban gyöngyözik, szaga szénsavas, fojtó, íze csípős, de nem fanyar. Remek rejtés - Nekem nagyon tetszett ez a rejtés, szerintem a rejtek megfelelő. (turisztikai látnivaló geodobozzal)
- Pierre Curie-forrás - Borszék 850 m-re. Ezt a forrást csak 1932-ben fedezték fel. Lehet nem állandó a hozama - Hasonló tapasztalatunk volt a Tündérkert bejáratánál levő parkolóval szemben található Petőfi-forrás vizével.
- Törpenyír - Borszék 1 km-re. A törpenyír, Betula humilis, északi növényfajta. Betula - Úgy tudom, hogy törpenyír még megtalálható a Szentkirály melletti Borsárosban is, meg a Tusnádfürdő melletti Közép-patak lápban is.
- Ó-sáros fürdő Borszék Hargita megye 1,1 km-re. október 27. Feredő - Volt szerencsém megfürödni a medencékben.
- Bagolyvár - Borszék 1,3 km-re. Borszék, Hargita megye nyolcadik legnépesebb városa és egyben aKeleti-Kárpátok egyik legszebb fekvésű üdülőtelepe. A két bunker és a kilátópont helye - Hát, a keresztnél már nem igazán van szükség útjelzőre.
- Napfürdő - Borszék 1,5 km-re. A borszéki Napfürdőtől nagyon szép kilátás nyílik Borszék üdülőtelepre. Rejtés - A sok új rejtés motivált, hogy eljöjjek Borszékra.
- Egyszerű ember kastélya Gyergyóholló 8,1 km-re. Gyergyóholló nyugati kijáratának közelében, Borszék irányába haladva az út baloldalán, egy érdekes házat láthat a figyelmes átutazó.
- Rez-nyaka Gyergyóditró 13,7 km-re. Rez-nyaka, Gyergyóditró környéki túraösvények kiindulópontja.
- Levendula Galócás 14,2 km-re. A galócási levendulakert a település déli szélén található, csendes környezetben.
- Dobrán-patak Kelemen-havasok 14,2 km-re.
- Fatemplom Gyergyótölgyes 14,6 km-re.
- Barlangi forrás Gyergyóditró 14,7 km-re. A gyergyóditrói Barlangi-forrás szomszédságában található a Szent Ioachim-ház és az Anna-kápolna.
- Óratornyos ház Gyergyótölgyes 15 km-re.
- Veres-kő Gyergyótölgyes 15,4 km-re. Gyergyótölgyestől északra, a helység központjától 2 km távolságra emelkedik ki egy magányos sziklaszirt. Gratula az első megtalálónak - Gratulálok a geodoboz megtalálásához.
- Urmánczy fedeles híd Maroshévíz 15,6 km-re. Nyári délután a folyóparton - Idei biciklitúrám első napján érintettem Maroshévízt, így nem hagyhattam ki legalább az utamba eső dobozt.
- Déli barakk és zártsánc Gyergyótölgyes 15,7 km-re. Ettől délre, 200 m-re, a Kerek-domb csúcsára megfigyelő- és szálláshelyet építettek.
- Északi barakk és zártsánc Gyergyótölgyes 15,7 km-re. A Kis-Beszterce északi oldalán, a 15 számú út felett épült az északi erődítmény, egy hatszög alaprajzú zártsánc.
- Urmánczy-kastély Maroshévíz 16,6 km-re.
- Vit-havas 17 km-re. A Vit-havas a Hagymás-hegység északi felének egyik legnevezetesebb kilátópontja. Déliáékkal - Megtaláltuk, pontosabban megtalálta Délia GPS nélkül.
- Termál-vízesés Maroshévíz 17,2 km-re. Első - Az első doboz amit megtaláltunk a három keresett közül.
- Urmánczy-strand Maroshévíz 17,4 km-re. Eredetileg a szárhegyi gróf Lázár család tulajdona volt, akik 1818-ban építettek egy elegáns bejáratot és négy vetkező szobát. Hid - Új hid épült a Maroson át, ugyhogy itt sem találtuk meg magát a rejteket sem.
- Bánffy-fürdő Maroshévíz 17,4 km-re. A Bánffy fürdő 677 m magasságon található. Biztos megtaláltátok? - Bár nem kizárt, de kétlem, hogy megtaláltátok ezt a geodobozt.
- Hősök temetője Zsák-hegy 17,5 km-re. Az egykori magyar hősök temetője - Zsák-hegy, Maroshéviz. Csak volt - Sajnos a sirt körülvevő keritést már nem találtuk igy a dobozka sem került elő.
- Gyergyóditró Mezei Imre makettjei 18 km-re. Gyergyóditró - Mezei Imre makettjei: Templom, Országház, és Lánchíd.
- Hegyes-csúcs 18,4 km-re.
- Balázs-csúcs 18,5 km-re. A La Radu mosógéptől folytatva utunk, a Balázs-nyakban hagyva autónk, a Hegyes-havas irányába indulva, kimászhatunk a csúcsra, melynek déli oldala sziklás.
- Nagy Boglyakő Hegyes 18,6 km-re.
- Jézus Szent Szíve római katolikus templom Ditró 18,8 km-re. Új geodobozt kell majd itt rejteni - Útban az Istenszéke felé, röviden megálltunk a gyergyóditrói kéttornyú templom mellett.
- Kis-Borka-kő Besztercei-havasok 19,2 km-re. A Kis-Borka-kő egy 1552 m magas csúcs a Besztercei-havasokban.
- Fehér ház Gyergyószárhegy 19,3 km-re. Amennyiben a Gyergyószentmiklós, illetve Gyergyószárhegy felett őrködő Pricskére szeretnénk eljutni, és a Güdüc-patak völgyéből indulunk, utunk a Fehér háznak nevezett épületrom mellett vezet el. Hófehér napsütés - Reggel, mikor a konyha ablakon kinéztem, napsütésben ragyogott Pricske fehér csúcsa.
- Gyergyót őrző Piricske 19,3 km-re. Gyergyó őrhegyéről csodálatos a panoráma, láthatom kedvenc hegycsúcsaimat, szikláimat. A Güdüc-patak völgyéből a Pricske tetejére - A Güdüc-patak völgyéből indultunk, a gyergyószárhegyi barátaimmal.
- Vinkli-puszta Hagymás-hegység 19,5 km-re. Épületmaradványokat találunk itt, melyek annak a sodronypályának az ellensúlyát képezték, mely köztes pillér nélkül ívelt légvonalban a Nyerges-nyakig, tovább pedig a Békény-patak völgyéig, és a Kis-György-patak szádánál zárult. Kincs ami nincs - A Pongrác- tetőn autentikus tél fogadott.
- Beás-tető Maroshévíz 19,7 km-re. Az országúthoz való közelsége, illetve a panoráma miatt, mindenkinek ajánlom a Maroshévíz melletti Beás-tetőt.
- Kápolna Kicsibükk 19,9 km-re. A település kialakulása a XIX-dik század első felére, 1820 tájára tehető - az egyik első telepesnek Nagy József, községi bíró tekinthető, aki Kicsibükkben egy kis tanyát hozott létre.
- La Radu mosógép Tósarok 20,4 km-re. Tósarok települést elhagyva, ahol a Radu patak a Zsedán patakba torkollik, megpillantjuk az egykor virágzó La Radu fogadó öreg mosógépét. Az enyészet útján - Műút vezet már a mosógépig, mely fájdalmasan leromlott 2014 óta.
- Vízimalmok Eszenyő 20,4 km-re. Eszenyőben egyes adatok szerint a huszadik század elején 27 vízimalom illetve különböző vízi szerkezet működött: lisztelő, ványoló, kásatörő, olajprés, deszkafűrész.
- Templom-téri park Gyergyóremete 21,2 km-re. 1899-ben a szentélyt 6 méterrel megnagyobbították, így a templom mai hossza 41, szélessége 12 m. Eltünt - Nagyon szép a templom és a mellette levő park, na meg a kilátás is.
- Likas-zsomboly 21,3 km-re. A feneketlen mélységűnek hitt, vulkáni kürtőnek képzelt aknabarlang mészkőben képződött. Jégdrapériák - K
- Hideg-kút Gyergyószárhegy 21,6 km-re. Kirándulásra, piknikezésre kialakított hely, több mint 60 személy részére, fedett asztalokkal és padokkal. Sokadalom - Nagyon sokan voltak a forrás környékén.
- Tósaroki barlang Tósarok 22 km-re. A barlang a Hagymás-hegységben található, az ország leghosszabb konglomerát kőzetben formálódott barlangja, kilenc terme közül kettő járható barlangász felszerelés nélkül.
- Borvizfürdő Gyergyóremete 22 km-re. A gyergyóremetei borvizfürdő messze földön hires volt a múlt században, különböző betegségekre volt jó a viz. Magas fűben - A fürdő környéke feltűnően rossz állapotban van: a deszkák összetörve, a víz koszos.
- Bor-kút borvízforrás Borka-völgy Besztercei-havasok 22,1 km-re. Mellette található a Borkút (Borcut) vadászház.
- Tatárdomb Gyergyószárhegy 22,5 km-re. Szárhegy határában, a Ditró felé vezető út bal oldalán egy dombocska emelkedik fenyőfák koszorújában. Majdnem eláztunk - Egy kedves barátommal indultunk kirándulni.
- Enduro Crossmotor pálya Güdüctelep Gyergyószárhegy 22,7 km-re. Güdüctelep Gyergyószárhegytől 6 km-re, Gyergyószentmiklóstól 12 km távolságra található kis üdülőtelepülés a Piricske aljában. Motor-sirülő - Motorosok, és nemcsak.
- Kis-havas a Likas mellékcsúcsa 23 km-re. A Kis-havas a Likas testvércsúcsa.
- Nagyrét-lapály 23,7 km-re.
- Görgényi kőgombák 23,9 km-re. A Bucsecs-hegység emberi alakzatai, bizarr formáihoz hasonlóan itt is megdöbbentő oszlopok, sziklaélek és gombalakzatok jöttek létre. Havas gombák - Szép táj, napsütés, havas út, egy kis jeges ereszkedés és akkor hirtelen előtted áll a gomba! Szuper! Ráadásnak minden irányba, minden méretű macinyom.
- Szármány-hegyi kápolna Gyergyószárhegy 24 km-re. A fenyvesekkel borított Szármány-hegy alatt fekvő Szárhegy aGyergyói-medence egyházi, idegenforgalmi és művelődési szempontból egyik legjelentősebb községe. Kápolna - Szép, csendes helyen van a kápolna.
- Kupás-kő Békás-szoros 24 km-re.
- Lázár várkastély Gyergyószárhegy 24,2 km-re. Gyergyószárhegy településéről az első, napjainkig fennmaradt okleveles adat 1406-ból való, amikor egy Lázár Bernát nevű előkelő mondhatta a magáénak. Lázárék - Ez jóval fej fölött van.
- Bardócz-kő Békás-szoros 24,4 km-re. A Bardócz-kő a Bardócz-hegy Lapos-patak szorosa felé magasodó sziklája, szemben a Kupás-kő sziklafalával.
- Szent Anna-kápolna Gyergyószentmiklós 24,5 km-re. A várostól északra, az 1087 m magas Csobot-hegyen egy magyar és egy örmény római katolikus Szent Anna kápolna áll. A Csobot-hegy ködben, a rejtek befalazva - Több ügyben is dolgom akadt aznap Gyergyószentmiklóson, például egy kis műszaki segítségnyújtás a helyi kincskeresőknek.
- Kis-Cohárd 25,2 km-re. A Kis-Cohárd terjedelmes csúcsáról gyönyörű kilátás nyílik a Gyilkos-tó Juh-patak felé eső ágára, az üdülőtelepre, valamint a környék havasaira. Nagy kedvvel - A to mellett levo lada megtalalasa utan nagy kedvvel indultunk neki a meredek kaptatoknak.
- Tündérkert Békás-szoros 25,2 km-re. A Békás-patak vizének földrajzi bal oldalán található, a Csíki-Bükk nyugati sziklafalaival szemben.
- Kis Csika-csúcs Kelemen havasok 25,2 km-re. A Kis Csika- vagy Csikuca-csúcsnak olyan szép neve van románul (Cica Mica, Cicuta), persze magyarul kiejtve, hogy a magyar megfelelőjét nem is kellene használni.
- Gyilkos-tó 25,3 km-re. A Gyilkos-tó a természetes torlasztavak csoportjába tartozik. Rönkök a tóban - Amint látom, régen volt az utolsó bejelentő.
- Wild Ferenc-emlékút via ferráta 25,4 km-re. Elkészült és felavatták a Kis-Cohárd délnyugati falán kiépített vasalt mászóutat.
- Lapos-patak vízesései Békás-szoros 25,4 km-re. A Lapos-patak a Kupás-kő és a Bardócz-kő között folyik lefelé, végül az Oltár-kő alatt látványos zuhatagokat alkotva ömlik be a Békás-patakba. Vízesés sorozat - Eléggé eltelt az idő a Mária-kőnél, de nem baj.
- Kis-Lomás hegyi menedékhely Kelemen-havasok 25,6 km-re. A Kis-Lomás-vízeséstől körülbelül 800 méternyire délkeletre egy hegyi menedékhely található, a kék háromszöggel jelzett túraútvonal mentén.
- Kőerkély Gyilkos-tó 25,6 km-re. Kőerkély - Gyilkos-tó.
- Kecske-kő Görgényi-havasok 25,9 km-re. A Kecske-kő a Görgényi-havasok egyik legszebb kilátást nyujtó csúcsa, a Fancsal kialudt vulkán kráterperemének egyik kiemelkedő sziklája. Első túra az új évben - Gyönyörű havas táj fogadott.
- Csíky-kert Gyergyószentmiklós 25,9 km-re. Az egykor 24 hektárt felölelő területre a fákat úgy ültették eredetileg, hogy a lombhullató fák koronája kirajzolta a kert alkotójának a monogramját. Fejlámpa fényénél keresgélve - Az aznapi kirándulás utolsó felkeresett rejtekhelye volt a Csíki-kert.
- Bardócz párkányai Békás-szoros 25,9 km-re.
- Nyugati fal Mária-kő Békás-szoros 25,9 km-re. Remek rálátás nyílik innen elsősorban az Oltár-kőre, de a Kupás-kő és a Bardócz-kő közé beékelődött Lapos-patak szorosára is. Körbe a Mária-kőn - A Cifra-nyeregből jöttünk fel a nyugati fal tetejére.
- Panoráma kabin Mária-kő Békás-szoros 25,9 km-re. A Gyilkostó Adventure Egyesület és a Hargita megyei hegyimentők két, új típusú menedékházat építettek a Békás-szorosban. Oltári látvány - Szép volt a kilátás, kár, hogy a kabin zárva van.
- Sziklavilág Lóduj-nyereg 26 km-re. A Lóduj-nyeregben már megcsodálhatjuk a panorámát. Házhoz szállítás - L
- Szarvas-forrás 26 km-re. A Szarvas-forrást a gyergyószentmiklósi Közüzem építette. Elsőnek írhattam be a nevem - Gyakori jelenség ennél a forrásnál a sorban állás.
- Magyarok hídja Békás-szoros 26 km-re. A Magyarok hídja, vagy befejezetlen híd a Békás-szorosban, a Pokol tornáca és a Pokol torka között, az Őrtorony alatt, a Kis-Békás-patak torkolatánál található.
- Kis Lomás úr szikla 26 km-re. A Kis-Lomás-vízesés közelében, a kék háromszöggel jelzett túraútvonal felett látványos sziklaalakzatok emelkednek. Majd legközelebb - A Kis-Lomás-vízesés felé menet megálltam megkeresni ezt a dobozt.
- Angyaljárás Gyergyószentmiklóson 26,2 km-re. Tisztelt címzett: Délia, Jenő, és Dalma. Angyalláda - Késéssel ugyan, de annál nagyobb izgalommal és örömmel kotortam elő a legigazibb kincsesládát, és a benne rejlő szívhez szóló ajándékot.
- Szurdok-kő Békás-szoros 26,2 km-re. Talán ez a Békás-szoros egyik legszebb része, hiszen innen látható az Oltár-kő, a Bardócz-hegy falai és a Mária-kőhöz tartozó Fekete-torony is. A nap harmadik ladaja volt ez - Egy csodalalatos, ugyanakkor felelmetes elmeny volt innen latni a Bekas-szorost.
- Sugó-kő kilátópont 26,3 km-re. Az Ecolog menedékháztól indulva, a piros háromszög jelzés mentén, egy rövid körtúrát járhatunk be, látványos útvonalon.
- Mária-kő északkeleti lelátó Békás-szoros 26,3 km-re. A Gyilkos-tóhoz látogató turisták egyik attrakciós pontja. Kilátás - A panoráma kabintól átsétáltunk erre a kilátóra, megcsodáltuk itt is a kilátást, majd elindultunk az új függőhíd fele, és azon átkelve érkeztünk vissza a főútra.
- Lomáska Kis-Lomás-vízesés 26,3 km-re. A Kelemen-havasokban található Kis-Lomás patak felső szakaszát egy andezitlépcsőn lezúduló vízesés ékesíti. Végre - A sok rókagomba miatt gondoltam, hogy mi is augusztusban jövünk ide, de nem tudtam kivárni.
- Déli fal Mária-kő Békás-szoros 26,3 km-re. Remek kilátás nyílik innen a Kis-Szurdok-kőre, a Kis-Békás-szorosra, valamint a Háromkutat övező hegyekre. Új helyzetkép a déli kilátón - A Mária-kő nyugati sziklafalán levő panorámás kabint indultunk megnézni, de menet közben ellenőriztem a déli kilátópont rejtését is.
- Sugó-szoros 26,4 km-re. A Sugó-szoros a Békás-szoros vidékének egyik legszebb karsztképződménye. Sugó-szoros - Ezt is a IV-ik rejtekhelyvadaszat talalkozo alkalmaval  csoportmunkaval  talaltuk meg.
- Astragalus vasalt mászóút Munticsel-hegy 26,6 km-re. Az Astragalus vasalt mászóút az astragalus gyógynövényről kapta a nevét.
- Panoráma kabin Gyilkos-kő 26,6 km-re.
- Kis-Békás kilátópont 26,7 km-re. A hidat a magyarok építették 1940-44 között, de a háború miatt nem sikerült befejezni. Befagyott patak - Mikulásra várva kisétáltunk a kilátóra.
- Felső függőhíd Kis-Békás 26,7 km-re. Az új függőhíd lehetővé teszi, hogy száraz lábbal mehessünk végig a Magyarok-hídja - Mária-kő turista útvonalon. Télen lezárt útvonal - Amikor a legutóbb a Mária-kő kilátópontjainál jártam, még nem volt átadva az új függőhíd, így elmaradt annak bejárása.
- Mosógép Békásszoros 26,7 km-re. A közeli kerítéseken, korlátokon szőnyegek száradnak.
- Kis-Békás-vízesés 26,8 km-re. Aki még nem mászta meg a Kis-Békás patakot az sürgősen pótolja hiányosságát! Annak ajánlom ezt a helyet aki szeret erős sodrású hegyi patakokban felfele mászni, vízben, zubogókon és kanyonokban. Érdemes volt másodszor is visszatérni - Az egyik barátom túrázni, kirándulni akart ezen a hétvégén, ezért megkért, hogy egy látványos helyet mutassak neki a közelben.
- Gyilkos-kő kilátó 26,8 km-re.
- Both-vára Gyergyószentmiklós 26,9 km-re. Tetején egykor vár állott, helyén ma kápolna található. Térdre borulva, a kápolna előtt - Több alkalommal jártam már itt.
- Jézus Szent Szíve kápolnája Gyergyószentmiklós 26,9 km-re. Gyergyószentmiklósnak a Gyilkos-tó felé tartó kijáratánál, a Békény- és a Vár-pataka között, meredek sziklaszirt tetején áll a kápolna. A láda rendben van - A láda a kápolna közelében rendben van, még egy kicsit álcáztam mert látszott a nejlon zacsko.
- Örmény templom Gyergyószentmiklós 27 km-re. A város fejlődését nagyban befolyásolták a városba letelepedett örmények. Sétányt alakítanak ki a templom körül - Területrendezési munkálatok kezdődtek a gyergyószentmiklósi örmény templom fala mellett.
- Fejér Dávid mellszobra Gyergyószentmiklós 27 km-re.
- Salamon Ernő Gimnázium Gyergyószentmiklós 27,1 km-re.

Medvebarlang Borszék románul - in limba romana: Grota Ursilor Borsec


Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Medvebarlang adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában - Borszék térkép
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

 • Kalandos hely - Bár mi fordított irányba jártuk be a körutat, könnyen megkerült a doboz, mert minden turista a Medvebarlangban volt...
 • Első vagy nem első - Új rejtő, de lehet hogy a régi rejtek...
 • Egy nyaknyujtos balek - Hat ha mar nyaknyujtogatasrol volt a szo, az en voltam...
 • Odalett - Ha jól értesültem, innen a geoláda elveszett, nemhiába nem találtam meg...

Sikerült eljutni Borszék környékére? Tetszett a Medvebarlang? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.