Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nagy-Sándor-csúcs - Nemere-hegység

Nagy-Sándor-csúcs - Nemere-hegység


A Nemere-hegység a Keleti-Kárpátok külső hegykoszorújának középső részéhez tartozik. A Nagy-Sándor-csúcs a hegység gerincvonalának középpontja. Innen egyenlő távolságra van mind az Uz völgye, mind az Ojtozi-hágó.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Menedékház
Menedékház
A piros kereszt jelzésű útvonalon
A piros kereszt jelzésű útvonalon
A piros sáv jelzésű útvonalon 2
A piros sáv jelzésű útvonalon 2
A piros sáv jelzésű útvonalon 3
A piros sáv jelzésű útvonalon 3
Kilátás 1
Kilátás 1
Kilátás 2
Kilátás 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Nagy-Sándor-csúcs Nemere-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
  • Szelkapu
  • Magyar Nemere csucs
  • Kogomba Kis Nemere
  • Kis Nemere nyerge
  • Dofteana szurdok

  • Hozzászólások

    Pixel


    A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc