Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Belvedere kilátó

Belvedere kilátó


Belvedere kilátó nyújtja az egyik legszebb kilátást a szurdokvölgyre (Szamos Bazárra). A piros pont jelzés mentén található.

Pádis:
A Pádis "fennsík" a Bihar hegység része. Karszt alapkőzetű, amelyben a víz nagyon látványos képződményeket hozott létre az idők során. Víznyelők, zsombolyok és barlangok, szurdok völgyek és kanyonok, és még sorolhatnánk tovább... Az erózió ezen remekművei amik többnyire ide vonzzák a kirándulókat....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Belvedere kilátó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Moloch kilato
Meduza zug
Egett ko
Kopott csapas

Hozzászólások
Pixel
Re: Fénykép...
Szamosbazár körútja 3...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc