Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Asztal-kő - Görgényi-havasok

Asztal-kő - Görgényi-havasok


Az Asztal-kő látványos piroklasztit sziklatömbjei vulkáni tevékenység maradványai.

Szovátáról, a Sebes-patak mentén közelítettem meg a helyet, autóval. A Cserepes-kő alatti kőbányánál hagytam a kocsit, majd gyalog folytattam tovább, a piros pont jelzés mentén. Mivel már későre járt az idő, nem tudtam tovább menni, a Nagy-Mező-havasra. Majd legközelebb, esetleg más irányból. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Asztal-kő Görgényi-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Nagy-Mezo-havas
Ferenczilaza-teto
Tatar-ko
Galyanos csucs

Hozzászólások
Pixel
Kő, kő, Asztal-kő...
Jelzésfestés...
Asztal-ko szinte veletlenul...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc