Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Minoritak temploma
Rado haz
Bolyaiak szobra
Igazsagugyi palota Marosvasarhely

Hozzászólások
Második próbálkozásra...


Szentgyörgyi István szobra - Marosvásárhely

Szentgyörgyi István szobra - Marosvásárhely


Szentgyörgyi István szobra - Marosvásárhely

Szentgyörgyi István (1842-1931) mellszobra a legendás erdélyi színészt, a jelenlegi Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem korábbi névadóját ábrázolja, és az egyetem Köteles Sámuel utcai Stúdiójának bejáratánál áll. Az Artportal 1953-at adja meg felállítási évként, ez azonban inkább a szobor elkészítésének éve lehet, a képzés...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szentgyörgyi István szobra - Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.10 másodperc