Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sziklaablak - Andrásháza

Sziklaablak - Andrásháza


A Ládás Háza-barlang, illetve a felette levő sziklatető kilátójához vezető, piros ponttal jelzett turautvonalat követve, az ösvény mellett érdekes sziklaalakzatokat fedezhetünk fel. Közvetlenül az ösvény mellett egy elfordított U betűhöz hasonló, méretes sziklakapu vonja magára a figyelmet. Felette a domboldalban elszórtan hatalmas sziklák, az egyik egy érdekes üreget rejt. A két kijárattal rendelkező üreg közepén egy homokóra alaku sziklaoszlop található, mely most már kincset is rejt magában.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Az ösvény Ládás Háza felé
Az ösvény Ládás Háza felé
Sziklaüreg
Sziklaüreg
Homokóra
Homokóra
6021
6021
Belülről
Belülről
Homokóra 2
Homokóra 2
Sziklaüreg 2
Sziklaüreg 2
Sziklakapu
Sziklakapu
Átjáró
Átjáró
A napos oldal
A napos oldal
Az egyik szikla
Az egyik szikla
Kiesik - nem esik
Kiesik - nem esik

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Sziklaablak Andrásháza rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Sziklakapu Ladas Haza alatt
 • Ladas Haza barlang
 • Ladas Haza kilato
 • Vasuti megallo Andrastelep
 • Sarkany barlang Andrastelep

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Egy túra megkoronázása - Egy kellemes tavaszi délután találtam meg ezt a dobozt...

 • Rozsdaszőnyeg - A frissen lehullt, napsütésben csillogó rozsdaszőnyeg mindent megtett, hogy ne a cél felé, hanem a völgybe szállítson vissza...

 • Tévedések sorozata - A vendéglő parkolójában hagytuk az autót és innen indultunk a sárga kör jelzésen a Ládás Háza-barlang felé... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc