Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sólyomkő-tető - Gorzafalva

Sólyomkő-tető - Gorzafalva


A Kalaposkő-sziklát keresve, egy adott pillanatban a Sólyomkő tetejére értem. Bár a kis tetőről nem a legjobb a kilátás, a környéken érdekes sziklaalakzatokat fedezhetünk fel, ezért érdemes ide kikapaszkodni. Ez a rejtekhely része lehet egy Sólyomkő-körtúrának, a következő útvonalon: Sólyomkő-kilátó - Sólyomkő-tető - Kőerődítmény - Kicsi kőüst - Nagy kőüst - Kalaposkő - Sólyomkó-kilátó.

Időpont: 2014 október 30
Rejtekhely geodobozzal, pet előforma ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Sólyomkő-tető Gorzafalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kalapos ko
Koeroditmeny Solyomko
Solyomko kilato
Kicsi koust Solyomko

Hozzászólások
Pixel
Végre a csúcs...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc