Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Orban Balazs barlang
Csala tornya
Tatarlik
Denes Istvan emlekdoboz

Hozzászólások
Odú...
Farkas-ösvény...
Night cache...


Csudálókő

Csudálókő


A Vargyas-szoros keleti oldalának látnivalói a javarészt erdőben vezető, piros ponttal jelzett, Farkas csapás (ösvény) mentén érhetők el. Rejtekhelyünket a Csudálókő, illetve a Széchenyi-szirt kilátópontjainak közelében helyeztük el, ahonnan páratlanul szép kilátás nyílik az egész Vargyas-völgyére.

Vargyas faluból kocsival a kék kereszttel jelzett erdőkitermelő úton juthatunk fel a szorosba, a Vargyas-patak jobb partján haladva. A faluból kijövet figyeljük az útleágazást jelző táblát, valamint a természetvédelmi terület tájékoztató tábláját.

A Vargyas-szoros déli bejáratánál levő helyet Kőaljának nevezik, innen...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Csudálókő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc