Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Isteni irgalmasság kápolna - Székelyvécke

Isteni irgalmasság kápolna - Székelyvécke


A székelyvéckei Székely Kálvária Erdőszentgyörgytől 15 km-re, festői környezetben, Székelyvécke határában található. Jézus szenvedéseit örökíti meg 14 megállón keresztül, székelykapukkal és domborművekkel.

Az idelátogatók a hegycsúcsra felérve, a 15. stációnál, az Isteni irgalmasság kápolnában lelki felüdülést nyerhetnek. Megcsodálhatják a szemük elé táruló gyönyörű völgyet. Aki vallásos, az Jézus szenvedéstörténetében tud elmélyülni ezen a helyen. Aki pedig a szépet szereti, az a faragott, restaurált székely kapukban...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Isteni irgalmasság kápolna Székelyvécke rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kilato Szekelyvecke
Katolikus templom Szekelyvecke
Rava patak homokkovei
Gyulakuta -

Hozzászólások
Pixel
Erre születni kell...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.02 másodperc