Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Chamaecyparis lawsoniana - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Chamaecyparis lawsoniana | Hol van ez a hely?

Chamaecyparis lawsoniana Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Chamaecyparis lawsoniana fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Chamaecyparis lawsoniana! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Chamaecyparis lawsoniana közelében?
Rhédey-kastély Erdőszentgyörgy. Református templom Erdőszentgyörgy. – 14.
Református templom Gagy. 1566-ban Gagij néven jelentkezik a forrásokban 1567-ben a regestrum 2 kapuval jegyzi.
Havadtő Református templom. Havadtő sírkövei. A határában bőven található sírkőkészítésre alkalmas homokkő. (itt geodobozt is lehet keresni)
Románul - in limba romana: Arboretul Chamaecyparis Lawsonia

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Chamaecyparis lawsoniana gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Chamaecyparis lawsoniana - A hamisciprus-erdőt (Chamaecyparis lawsoniana) kísérleti jelleggel telepítették a Hargita megyei Hidegkút település közelébe, tengerszint felett 600 m-re, a bükkerdő szintjének alsó felébe, más fajtákkal keverve...
 • Ciprus - Nem olyan nagy gond az a ciprus, legrosszabb esetben ültetünk majd egyet :)! A lényeg, hogy az érdekes formájú gömbkövek ott vannak! Alig várom, hogy ne csak fotókon csodálhassam...
 • Hol van a hamisciprus-erdő? - A Rava-patak felől indultam a hamisciprus-erdőt megkeresni, ami jelenleg még csak érdekes helyként szerepel a ládalistában...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Chamaecyparis lawsoniana? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Rava patak homokkő képződményei
A Rava nevű falu Marosvásárhelytől 28 km-re délkeletre a Rava- (Kopasz) patak szűk völgyében fekszik, Gyulakutához tartozik, melytől 14 km-re délkeletre van.
Református templom
Először 1636-ban említik, de szentélyének formája és a gótikus szamárhátíves ülőfülke a templom korábbi eredetéről vall.
Bözödi halomsírok
Az elmúlt években Bözöd környékén, légi régészet nyomán beazonosították a bözödi halomsírokat.
Kálvária és kilátó
Székelyvécke bejáratához közel faragott tábla hirdeti, hogy a közeli dombon kilátó található.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.