Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Aranyhalacska - Marosszentkirály - Túracélpont-adatbázis és turisztikai tudástár - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Aranyhalacska - Marosszentkirály

Aranyhalacska - Marosszentkirály | Hol van ez a hely?

Az Aranyhalacska Marosszentkirályon található, csupán 5 percre Marosvásárhelytől. Az erdő szélén, egy dombon helyezkedik el...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Aranyhalacska Fekete hattyú 1 Fekete hattyú 2 A sziget Fahíd Fekete hattyú 3 Ebéd 3494 3495 3496 Halastó 1. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Aranyhalacska Marosszentkirály fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22741 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Marosszentkirály és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Aranyhalacska! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Náznánfalva, 2.16 km távolságra található.
Szállás

Szállás Náznánfalva - Maros vármegye


Keress szállást Náznánfalva közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 35.12 km-re levő látnivalókkal: Iszulyka völgye - Bekecs-tető (12 kép).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak az Aranyhalacska Marosszentkirály közelében?
Régi városi strand. A marosvásárhelyi egykori Régi városi strand a Mátyás király tér 4 szám alatt található. Mi derült ki? - Nem tudom mi derül ki erről a rejtésről, de a megálló-táblát áttapogttuk, és nem került elő semmi sajnos.
Aranykakas. Az 1938-as gazdasági válságban a család tönkrement és kénytelen volt eladni a villát, amelyet 1948-ban államosítottak. Navigáció a térképen - Megtaláltam a geodobozt, de én már kaptam pontot ezért a rejtekhelyért. (itt geodobozt is lehet keresni)
Marosszentanna. Marosszentanna Marosvásárhely egyik külvárosa.
Gyalogoshíd. Szombat esti felderítés I. rész - Úgy adódott, hogy szombat délutánomat a városban kellett töltenem. Régi gőzmozdony. Pótvizsga - No, ez a pótvizsga sikeres volt, de meglett a doboz ezennel. (érdekes hely geoládával) Csonka villa. Keskeny nyomtávú mozdony kocsiszín. április 1-jén, veszteségre hivatkozva, a Román Vasúttársaság megszüntette a marosvásárhelyi keskeny nyomtávú vasút mezőségi szárnyvonalán a közlekedést, egypár járatot üzemeltetve Nyárádszereda – Marosvásárhely között, majd április 14-én végleg megszűnt a személyszállítás. Tetszett a geodoboz! - Igazán tetszett ez a szokatlan geodoboz. (itt geodobozt is lehet keresni)
Egykori tanítóképző. 3.8 km-re. Cuza Voda utca 22 szám, Marosvásárhely.
Holokauszt emlékmű. A május 4-i nap tragikus jelentőséggel bír, 1944-ben e napon kezdődött meg az erdélyi zsidók borzalmas tragédiája. Ami késik nem múlik - Szerintem biztos fogunk találkozni. (látnivaló és geodoboz)
Zsinagóga. Zsinagóga - Marosvásárhely, 1899-1900, szakralis építmény.
Csók. A marosvásárhelyi Kárpátok sétányon van két szobor, amely a kommunista korszakban került felállításra, és amelyekről sehol nem találtam leírást, vagy képet. Szombat esti felderítés III. rész - Visszasétálva a városi tumultusba elértem egy újabb rejtekhelyhez.
Kereskedelmi és Iparkamara. Kereskedelmi és Iparkamara, 1912 - Városháza utca 1 szám, Marosvásárhely.

Aranyhalacska Marosszentkirály románul - in limba romana: Pestisorul de Aur Sancraiu de Mures

[ Fel ↑ ]

Különleges látnivalók - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Aranyhalacska adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Marosszentkirály térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Sikerült - Ahogy a rejtekhez közeledtem a fekete hattyúk elkezdtek lármázni, a kicsiket féltve...
 • Ücsörgők - Ha már kora reggel ücsörögnek itt, később semmi esély...
 • A geodoboz helye látható A rejtek c. fotón - A geodoboz helyét nagyon konnyű beazonosítani, ha megnézed A rejtek c...
 • Sikertelen próbálkozás - Ez már a második próbálkozásom volt...
 • Érzés - Egy kicsit erősebb szívdobogást, egy kicsivel több izgalmat, és örömöt, mert a megfertőzendő  egyből ott kereste ahol meg is találta...
 • Mit éreztél? - ...

Sikerült eljutni Marosszentkirály környékére? Tetszett az Aranyhalacska? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Nyugta-tó
Nyugta-tó
Nyugta-tó - Marosszentkirály.
Római katolikus kápolna
Római katolikus kápolna
Náznánfalva határában feltárt leletek egyértelműen alátámasztják, hogy már a bronz és a római korban is lakott terület volt.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3582 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.