Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Aranyhalacska - Marosszentkirály - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Aranyhalacska - Marosszentkirály | Hol van ez a hely?

Az Aranyhalacska Marosszentkirályon található, csupán 5 percre Marosvásárhelytől. Az erdő szélén, egy dombon helyezkedik el. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Aranyhalacska Fekete hattyú 1 Fekete hattyú 2 A sziget Fahíd Fekete hattyú 3 Ebéd 3494 3495 3496 Halastó 1. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Aranyhalacska Marosszentkirály fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Marosszentkirály és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Aranyhalacska! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak az Aranyhalacska Marosszentkirály közelében?
Bissingen-Lázár vadászház Meggyesfalva. Turbina-villanytelep Marosvásárhely. Az alsó turbina mellett épült 1910-ben a Közüzemek hidro-elektró épülete (Turbina-villanytelep). (itt geodobozt is lehet keresni)
Régi városi strand Marosvásárhely. 1904-ben épült Nyári hidegfürdő néven.
Aranykakas Marosvásárhely. Az 1938-as gazdasági válságban a család tönkrement és kénytelen volt eladni a villát, amelyet 1948-ban államosítottak. (itt geodobozt is lehet keresni)
Marosszentanna. Régi gőzmozdony. (érdekes hely geoládával) Románul - in limba romana: Pestisorul de Aur Sancraiu de Mures

Különleges látnivalók - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Marosszentkirály térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Aranyhalacska gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Sikerült - Ahogy a rejtekhez közeledtem a fekete hattyúk elkezdtek lármázni, a kicsiket féltve...
 • Ücsörgők - Ha már kora reggel ücsörögnek itt, később semmi esély...
 • A geodoboz helye látható A rejtek c. fotón - A geodoboz helyét nagyon konnyű beazonosítani, ha megnézed A rejtek c...
 • Sikertelen próbálkozás - Ez már a második próbálkozásom volt...
 • Sikerült eljutni Marosszentkirály környékére? Tetszett az Aranyhalacska? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Nyugta-tó
Nyugta-tó - Marosszentkirály.
Római katolikus kápolna
Náznánfalva határában feltárt leletek egyértelműen alátámasztják, hogy már a bronz és a római korban is lakott terület volt.
Zöld-tó Marosszentkirály
A Zöld-tó Marosszentkirályon található, a Polgármesteri Hivatal háta mögött, nagyon közel Marosvásárhelyhez.
Remeteszeg
Remeteszeg közigazgatásilag Marosvásárhelyhez tartozik, ma már összenőtt a várossal.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.