Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Fatemplom - Desze - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Fatemplom - Desze

Fatemplom - Desze | Hol van ez a hely?

Desze 1717-ben épült fatemplomában találjuk a legszebb máramarosi falfreskókat, melyeket 1780-ban készítettek.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: A templom Templombelső Ajtó Templombelső 1 Templombelső 2 Templombelső 3 Templombelső 4 Puttonyos öregasszonyok Magyar sír. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Fatemplom Desze fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Desze és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Fatemplom! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Fatemplom Desze közelében?
Istenanya születése görögkatolikus fatemplom Felsőkálinfalva. A keleti falurészben, a temető dombján áll az Istenanya születése görögkatolikus fatemplom.
Gutin-csúcs. Istenanya elszenderülése görögkatolikus fatemplom Felsőkálinfalva. Gutin-hágó. Ködben - Innen indultunk neki a Kakastaréjnak. Vlaschinescu-mocsarak. A Kőhát hegységben tőzegláp tavak találhatók, pl.
Ivófalu. Pintye tavak. Az 1700-as években építettek bányaipari célokra két tavat a Mogosa csúcs alatt, a Bódi I-II tavakat (Pintye tavak).

Történelmi-kulturális értékek - Máramaros megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • A látnivalók adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • Desze térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
  • Fatemplom gps koordináta letöltés
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  • Ez igen! - Ez aztán tényleg egy szép szimpatikus templom...

Sikerült eljutni Desze környékére? Tetszett a Fatemplom? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Kakastaréj
Kakastaréj
A Kakastaréj a Gutin-hegység legismertebb természeti látványossága.
Fatemplom
Fatemplom
Budfalván nagyon sok régi házat, tarisznyás és bocskoros nénit és bácsit láthatunk.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Máramaros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.