Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Mosógép - Dédabisztra - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Mosógép - Dédabisztra

Mosógép - Dédabisztra | Hol van ez a hely?

A hegylakó népek mosógépe, a hegyi terepet kihasználva működik, szükségtelenné téve az elektromos energiát, az emberi erőt, és a mosószert.

A vízbevezető csatorna mentén felfele haladva, csak 10 métert, nézzétek meg a zsilipet is.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Az útról nézve Mosógép 1 Mosógép 2 4668 Így találtam Nyárikert Száritó Örvény a mosógépben Csobbanás. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Mosógép Dédabisztra fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Dédabisztra és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Mosógép! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Mosógép Dédabisztra közelében?
Ruszu-mező a Nagy-Égett-kő mellett. Ruszu-mező a Nagy-Égett-kő, vagyis Cibles mellett. (különleges hely geodobozzal)
Sánc-tető töltése Görgényüvegcsűr. A Sánc-tető töltése Görgényüvegcsűrtől észak-keletre, a Nagyág-patak forrásaitól és a Jód-mezőtől nyugatra található.
Vasúti megálló Andrásháza. Nagy-barlang Andrástelep. .. De mégis, a Kelemen-havasokban, a fatörzs-barlangok mellett, van egy másik érdekes lik is, az andronyászai Nagy-barlang. (itt geodobozt is lehet keresni)
Jód-mező. (érdekes hely geoládával) Magyaró. 1228-ban Moggoreunak írják, 1587-ben Mogioro és 1602-ben Magyaros a neve.
Sziklakapu Ládás Háza alatt Andrásháza. A Kelemen aljában - Ha már útba esett, nem lehetett kihagyni. (érdekes hely geoládával) Sziklaablak Andrásháza. A Ládás Háza-barlang, illetve a felette levő sziklatető kilátójához vezető, piros ponttal jelzett turautvonalat követve, az ösvény mellett érdekes sziklaalakzatokat fedezhetünk fel. Egy túra megkoronázása - Egy kellemes tavaszi délután találtam meg ezt a dobozt.
Ládás Háza-barlang Andrástelep. A Maros-szorosban, Göde és Ratosnya között, különleges természeti képződményeket találunk. Barlang, első barlang - Délben jött ránk, hogy túrázzunk, és elfutottunk Ratosnyára.

Különleges látnivalók - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Dédabisztra térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Mosógép gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Homályos - Ez a mosógép még működik (a fentebbit elvitte a víz), de a leírás rajtunk nem segített, a támfal kb...
 • Hiába örültem - ...
 • Saját geodoboz megtalálása - A saját geodobozod megtalálásáért nem jár pont, ezért kijavítottam a bejegyzésed típusát...
 • Megtaláltam a dobozomat - Mivel időközben áthelyezték, távolabb az illetéktelenek hatósugarától...
 • Zuhany - Első látásra érdekesnek tűnt a szerkezet, de még nem láttuk működésben...

Sikerült eljutni Dédabisztra környékére? Tetszett a Mosógép? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Egykori mosógép
Egykori mosógép
Bár a mosógépek hasonlóan működnek, a kivitelezésükben vannak különbségek.
Borziatelep tava
Borziatelep tava
Borziatelep mellett egy sziklafal tövében található egy tó.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.