Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Lépcső-csúcs - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Lépcső-csúcs

Lépcső-csúcs turisztikai látnivalói

Lépcső-csúcs..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Lépcső-csúcs fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Lépcső-csúcs!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Simon, 7,44 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Obersie-la-om-csúcs - Bucsecs A Bucsecs, út a Bucsecsre. Barlang-kolostor. A Bucsecs teteje, geologiája.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Lépcső-csúcs közelében?
- Omul-csúcs Bucsecs-hegység 1,5 km-re. Az egyik emberhez, a másik óriási fazékhoz, a harmadik lefordított roppant papucshoz hasonlít... Ember-csúcs - A rejtekhely körül annyian voltak mint a somlyói búcsún... (itt geodobozt is lehet keresni)
- Török mecset - Bucsecs-hegység 1,6 km-re. Müzein - Tényleg egy egészen más sziklatömb mint a Bucsecsben megszokottak...
- Panoráma Szarvas-völgy - Bucsecs-hegység 1,7 km-re. Szarvast nem láttunk - Gyönyörű kilátás fogadott...
- Ördögmalom-vízesés 2 km-re. ujra a Bucsecsben - Elindultunk a vizeses iranyaban ami nagyon megerte ,csak nagyon esett az eso...
- Kecskék párkánya 2,5 km-re. kecskek nyomaban.... - Ugyanaz a tura alkalmabol mint az Omulnal...
- Macska-szfinx - Bucsecs-hegység 3 km-re. Cica - Ez tényleg egy különleges sziklaalakzat...
- Panoráma Sugariilor-völgy Bucsecs-hegység 3,3 km-re. Szélkapu - Na, itt aztán rendesen fúj a szél...
- Baba Mare-csúcs Bucsecs-hegység 4,7 km-re.
- Kostila-Nagy-párkány Bucsecs-hegység 5,1 km-re. Igaz nem veszelytelen de egy kis kalandvaggyal, egy madzag kotellel, es nem kis helyismerettel ez mind megvalosithato... (itt geodobozt is lehet keresni)
- Szfinx Babele Bucsecs-hegység 5,2 km-re. Ki korán kel - Későn indultunk útnak, nem számoltunk avval a csúcsforgalommal, ami Busteniben volt, mikor gyalog gyorsabban lehetett haladni, mint autóval...
- Hegyes-szírt 5,3 km-re. Ha nem tudsz sziklát mászni akkor sem kell kétségbe essél, hiszen a hegy felőli oldalán akár fel is sétálhatsz... (itt geodobozt is lehet keresni)
- Vaskereszt a Costilán 5,4 km-re. Annak ajánlom ezt a helyet aki nem fél attól, hogy letérjen a turista ösvényről és hatalmas falak tövében, iszonyatosan szép kilátás mellet, egy csendes helyen szeretné élvezni a Bucegi szépségét, nem a Babele és a Sfinx turista forgatagában... (turisztikai látnivaló geodobozzal)
- Jepii-völgy vízesései Bucsecs-hegység 5,7 km-re. Vízesések - A túránk második napján ragyogó napsütésben indultunk a Caraiman-kereszthez, a Babele menedékháztól...

Lépcső-csúcs románul - in limba romana: Varful Scara Bucegi


Természeti értékek - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Lépcső-csúcs adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  • Egy jo lada ami vekony - A G C betukot nem talaltam de az ablakot azt igen, igy meglett a lada is...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Lépcső-csúcs? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.