Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Kecskék párkánya - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Kecskék párkánya | Hol van ez a hely?

Kecskék párkánya Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Malaesti-völgy Kőkapuk éle a háttérben Malaesti menedékház Kémények nyerge Lépcső-csúcs Kecskék párkánya 1 Kecskék párkánya 2 Kecskék párkánya 3 A felhők felett Kecskék ösvénye Panoráma a Kecskék párkányával. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Kecskék párkánya fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Kecskék párkánya! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Kecskék párkánya közelében?
Vaskereszt a Costilán. Annak ajánlom ezt a helyet aki nem fél attól, hogy letérjen a turista ösvényről és hatalmas falak tövében, iszonyatosan szép kilátás mellet, egy csendes helyen szeretné élvezni a Bucegi szépségét, nem a Babele és a Sfinx turista forgatagában. (különleges hely geodobozzal)
(érdekes hely geoládával) Kostila-Nagy-párkány Bucsecs-hegység. Az aki igazan megszeretne ismerni a Bucsecs sziklavilagat, annak kotelezoszeruen be kell jarnia a Kostila parkanyat is. (látnivaló és geodoboz)
Baba Mare-csúcs Bucsecs-hegység. (érdekes hely geoládával) Caraiman-kereszt Bucsecs-hegység. Caraiman-párkány Bucsecs-hegység. Románul - in limba romana: Brana Caprelor

Természeti értékek - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Kecskék párkánya gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • kecskek nyomaban.... - Ugyanaz a tura alkalmabol mint az Omulnal...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Kecskék párkánya? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Omul-csúcs 1.85 km-re
RH1868 Omul-csúcs Bucsecs-hegység
Lépcső-csúcs 2.46 km-re
RH1865 Lépcső-csúcs
Panoráma Szarvas-völgy 2.59 km-re
RH2446 Panoráma Szarvas-völgy Bucsecs-hegység
Török mecset 2.78 km-re
RH4504 Török mecset Bucsecs-hegység

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.