Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Kecskék párkánya - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Kecskék párkánya

Kecskék párkánya | Hol van ez a hely?

Kecskék párkánya

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Malaesti-völgy Kőkapuk éle a háttérben Malaesti menedékház Kémények nyerge Lépcső-csúcs Kecskék párkánya 1 Kecskék párkánya 2 Kecskék párkánya 3 A felhők felett Kecskék ösvénye Panoráma a Kecskék párkányával. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Kecskék párkánya fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Kecskék párkánya! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Kecskék párkánya közelében?
Ördögmalom-vízesés. ujra a Bucsecsben - Elindultunk a vizeses iranyaban ami nagyon megerte ,csak nagyon esett az eso. (érdekes hely geoládával) Kostila-Nagy-párkány Bucsecs-hegység. Az aki igazan megszeretne ismerni a Bucsecs sziklavilagat, annak kotelezoszeruen be kell jarnia a Kostila parkanyat is. (látnivaló és geodoboz)
(érdekes hely geoládával) Caraiman-kereszt Bucsecs-hegység. Hősök Keresztje - A Caraiman párkányon keresztül értünk el erre a helyre, ahonnan rendkívül szép kilátás nyílik a völgyben sorakozó városokra. (érdekes hely geoládával) Caraiman-párkány Bucsecs-hegység. A Jepii-völgy felett - Miután kigyönyörködtük magunk a vízesés sorozatban, folytattuk utunkat a Caraiman-kereszt felé. Szfinx Babele Bucsecs-hegység. Ki korán kel - Későn indultunk útnak, nem számoltunk avval a csúcsforgalommal, ami Busteniben volt, mikor gyalog gyorsabban lehetett haladni, mint autóval. Ablak-párkány Bucsecs-hegység. Caraiman-vízesés Bucsecs-hegység. A kék kereszttel jelzett, Busteniből a Babele-menedékházhoz vezető túraútvonal mentén, a Jepii Mici (Caraiman) völgyében levő patak vize folyamatos esésben van.
Habos-völgy vízesése Bucsecs-hegység. Számtalan alkalommal végigmentem a Jepii v.

Kecskék párkánya románul - in limba romana: Brana Caprelor


Természeti értékek - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • A látnivalók adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
  • Kecskék párkánya gps koordináta letöltés
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  • kecskek nyomaban.... - Ugyanaz a tura alkalmabol mint az Omulnal...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Kecskék párkánya? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Omul-csúcs
Omul-csúcs 1.85 km-re
RH1868 Omul-csúcs Bucsecs-hegység
Lépcső-csúcs
Lépcső-csúcs 2.46 km-re
RH1865 Lépcső-csúcs

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.