Pixel

Kézdimartonosi feredő Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Kézdimartonosi feredő

Kézdimartonosi feredő


A Martonosi-patak völgyfőjében édes-kénes, gyógyhatású ásványforrások vannak. Ezek táplálják a moldvai tájakon is ismert, kiváló gyógyhatású martonosi gyógyfürdőt, amelyet a berecki helyi tanács működtet. Főleg a mozgásszervi, reumás bántalmakban szenvedők keresik fel.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Néhány kép a Kézdimartonosi feredő képtárból:

Csudazöld tavacska
Csudazöld tavacska
Édesvizű forrás
Édesvizű forrás
Így találtuk
Így találtuk
Álcázás
Álcázás

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Kézdimartonosi feredő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Rejtekhely android alkalmazás

A Rejtekhely-keresés Erdélyben android alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
Katolikus templom Kézdimartonos
Turisztikai látnivalók a közelben Kézdimartonos Kézdivásárhelytől 12 km-re keletre, Bereck közelében, a Nagyhegy alatti völgyben fekszik.
Várhegy Ozsdola
Turisztikai látnivalók a közelben Megkozelitese legkonnyebben Ozsdola kozpontjabol a Moldova fele vezeto utat, a Kadar utat kovetve, majd leterve balra a Kopolno pataki erdoipari uton folytatva egeszen a Fajlo es Eges patakok osszeomlesi pontjaig, ugy jo 5 km-en at.
Martonosról Ozsdola fele
A Felsőháromszék legfelső csücskében vándorolva megcsodáltuk a medencét Kézdimartonos és Ozsdola között félúton.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei

Pixel
 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordinátáinak és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


  Néhány hozzászólás

  Pixel
  • Martonostol felfele - Ha mar az ,, igehez" kozel kerultunk, ideje volt egy kis furdozesre is gondolni  a ,,mindszentek havaban" ...
  • Majdnem háromágú fa - Érdekes rejtés, csodaszép hely...
  • Romantikus házikók és egy csudazöld tavacska - A Nagy Székely Kincskeresésre készülve, rejteni indultunk a Bereck és Kökös közötti útvonalon...
  • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!  A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc