Bácstorok - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Baciu - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Kolozs megye

Bácstorok

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: Északi oldal Egykor szebb napokat megélt Bácstorok-i menedékház Egykor szebb napokat megélt Bácstorok-i menedékház 2 Bácsi torok... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Bácstorok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
11948 Szent Donát szobra. A Hója-domb egyik kiemelkedő pontjára a 18-dik század végén állították fel szőlősgazdák védőszentjének, Szent Donátnak a szobrát. 12444 Park sportpályákkal. 12582 Római katolikus templom. 1272-ben jelentkezik először oklevélben Fenes néven. 12849 Kálvária-templom. A kolozsmonostori Kálvária-templom, vagy római katolikus Nagyboldogasszony-templom a Monostori út 60. 16001 Szászfenesi Leányvár. A Szászfenestől délre emelkedő kétpúpú domb egy régi várnak a romjait rejti. 16096 Kakasos templom. A Kakasos templom, vagy felsővárosi református templom a Mócok utca 84. 16369 Agrobotanikus kert. A kolozsvári Agrobotanikus kert az Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem területén található. 18762 Bogdánffy-ház. Bogdánffy-ház. 18796 Szervátiusz Múzeum. A Szervátiusz Múzeum a kolozsvári Szent Mihály Plébánia épületében, a plébániaházban található állandó kiállítás, melyet megnyitóját 1996-ban tartották. 19047 Óratorony. Az Óratoronyról annyit, hogy elég sok lépcsőt kell megmászni, de sokszorosan kifizetődő vállalkozás. 19170 Szabó Károly háza. Szabó Károly háza. 19302 Tükör utca. A Tükör utca, ma Iuliu Maniu, nyugati része a XIX. 19368 Csodaszarvas fa. A kolozsvári Bükk erdő egyik régi érdekessége a Csodaszarvas fa, amelyről dr Xántus János jópár évtizede irt egy cikket fénykepes ilusztrációval, amelyet sajnos nem sikerult fellelnem. 19386 Egykori piarista templom. Egykori piarista templom, ma Szentháromság római katolikus templom. 19390 Elveszett világ. A kolozsvári botanikus kert egy olyan pontját ismerheted meg, ahol elfelejted, hogy egy városban, vagy akár egy botanikus kertben vagy. 19390 Aleman-ház. Aleman-ház. 19424 Pataki-Teleki-ház. Pataki-Teleki-ház.

Természeti értékek - Kolozs megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Kerek tisztás 0.97 km-re. A Hója egyben hegygerinc és erdő is, Kolozsvártól, illetve a Törökvágásnak nevezett, természetes módon képződött hágótól nyugatra található.
Katolikus templom
A kisbácsi harapós kutyákA rejtés a kisbácsi római katolikus templomot mutatja be.
Keleti kilátó
Kolozsvártól északnyugatra, a Törökvágástól nyugatra található egy hegy, és annak gerincét, északi lejtőjét borító erdő, a Hója.
Colina park 3.36 km-re
RH1606 Colina park Kolozsvár
Fekete nyár 3.59 km-re. 9,45 m kerületű fekete nyár, a kolozsvári Rózsák parkjában.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Erdei séta - Egy kellemes hétvégi séta közben megtaláltuk ezt a dobozt is...
 • Utólag - Egy megtalálás még a rejtekhelyes születésem elötről, a ...
 • Csoporttársaimmal - Köszönöm a rejtést...
 • Bácstorok - Konnyeden megtalaltuk egy geoladavadasz tura alkalmaval...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.