Kolozsmonostori papírmalom - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Cluj-Napoca - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Kolozs megye

Kolozsmonostori papírmalom

A kolozsmonostori templom dombja mögött, északnyugatra, a Kisszamostól (Malomárok) északra álló épület. Valószínűleg már 1718 és 1719 között működött. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: A papírmalom maradványa 1 A papírmalom maradványa 2 A papírmalom maradványa belülről 1 A papírmalom maradványa belülről 2 A papírmalom maradványa belülről 3 A papírmalom maradványa 3 A papírmalom maradványa 4 Füzet... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Kolozsmonostori papírmalom rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
4694 Agrobotanikus kert. A kolozsvári Agrobotanikus kert az Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem területén található. 4713 Kakasos templom. A Kakasos templom, vagy felsővárosi református templom a Mócok utca 84. 7602 Bogdánffy-ház. Bogdánffy-ház. 7737 Elveszett világ. A kolozsvári botanikus kert egy olyan pontját ismerheted meg, ahol elfelejted, hogy egy városban, vagy akár egy botanikus kertben vagy. 7991 Szervátiusz Múzeum. A Szervátiusz Múzeum a kolozsvári Szent Mihály Plébánia épületében, a plébániaházban található állandó kiállítás, melyet megnyitóját 1996-ban tartották. 7991 Szabó Károly háza. Szabó Károly háza. 8208 Aleman-ház. Aleman-ház. 8305 Óratorony. Az Óratoronyról annyit, hogy elég sok lépcsőt kell megmászni, de sokszorosan kifizetődő vállalkozás. 8312 Egykori Biazini-szálloda. Egykori Biazini-szálloda, ma lakóház. 8371 Piarista rendház kolostora. Piarista rendház kolostora és Convictus nobilium (nemesi bentlakás). 8371 Egykori piarista templom. Egykori piarista templom, ma Szentháromság római katolikus templom. 8431 Katolikus líceum nyomdája. Katolikus líceum nyomdája és középkori városfalrész a telek határán. 8465 Bolyai János mellszobra. Bolyai János mellszobra a Babes-Bolyai Tudományegyetem belső udvarán áll. 8538 Báthory István elméleti líceum. Báthory István elméleti líceum, volt Piarista líceum. 8569 Tükör utca. A Tükör utca, ma Iuliu Maniu, nyugati része a XIX. 8607 Pataki-Teleki-ház. Pataki-Teleki-ház.

Történelmi-kulturális értékek - Kolozs megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Fekete nyár 0.15 km-re. 9,45 m kerületű fekete nyár, a kolozsvári Rózsák parkjában.
Park sportpályákkal 0.4 km-re
RH1387 Park sportpályákkal Kolozsvár
Kálvária-templom 0.43 km-re. A kolozsmonostori Kálvária-templom, vagy római katolikus Nagyboldogasszony-templom a Monostori út 60.
Keleti kilátó
Kolozsvártól északnyugatra, a Törökvágástól nyugatra található egy hegy, és annak gerincét, északi lejtőjét borító erdő, a Hója.
Colina park 1.4 km-re
RH1606 Colina park Kolozsvár

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Késett a repülőgép - Ismerőseim rokonait vártuk haza, de késett a repülőgép, így maradt értékes idő, amit nem unatkozással töltöttünk, hanem dobozkereséssel, és egyúttal próbáltam megfertőzni az ismerősömet is...
 • Letünt idők - Könyü kis séta alkalmával találtam meg ezt a geodobozt...
 • Park - Megtaláltam (másodikként) a parkban levö dobozkát...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.