Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Bodok-csúcs - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Bodok-csúcs | Hol van ez a hely?

A Bodoki hegyseg névadó, de nem a legmagasabb csúcsa. A csúcsról csodaszép panoráma tárul elénk tiszta időben. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Bodoki havasok A Bodoki tetőn Itt keresd Ragaszkodás Bodoki tető Kincsás vára Virág Bodoki-tető őszi-téli köntösben Iránymutatás Helyzetjelentés 2020 Lombalagútban. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Bodok-csúcs fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Bodok-csúcs! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Bodok-csúcs közelében?
Bagoly-forrás Oltszem. Az oltszemi fürdőközpont az Olt lankáján helyezkedik el. (látnivaló és geodoboz)
Csókás-feredő Csernáton. Megközelítése földúton, Ika váraljától, elhagyva a Malomgát fürdőt. (itt geodobozt is lehet keresni)
Szentkert Felsőcsernáton. Felkeresése Csernáton falu határában nem könnyű feladat, mivel eléggé eldugott helyen fekszik. (itt geodobozt is lehet keresni)
Oltszemi emlékpark. 5.6 km-re. A turulmadaras emlékmű 2006-ban készült a honfoglalás és hősi halottak emlékére.
Református templom Sepsibodok. Sepsibodok látnivalója a református temploma, melynek különlegessége a hatalmas szívmintákkal díszített karzata. (különleges hely geodobozzal)
Ika vára Felsőcsernáton. Ika vára a Nagy- és az Ika-patakok által közrefogott Várbércen áll, egyetlen megmaradt zömtorony henger alakú formájában.
Hegyestető Felsőcsernáton. Hegyestető - Felsőcsernáton.
Románul - in limba romana: Varful Bodoc Muntii Bodoc

Természeti értékek - Kovászna megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Bodok-csúcs gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Újra itt vagyunk - Visszajáró lelkek vagyunk itt...
 • Meglepetés a csúcson - Herecz vára és Kincsás vára mellett a Bodoki-tető volt a szintentartó-honismereti túránk célja, ahol a legutóbbi bejegyzések alapján nem számítottunk dobozra...
 • Ures es korhadt - Lehet, hogy idokozben eltunt, mert elegge fel van dulva ott az erdo...
 • Őszbe vegyült erdő - Szemünk szánk tátva maradt a tetőn! Meseszép kilátás fogadott...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Bodok-csúcs? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Kincsás vára
A Bodoki-tetőtől délre található az a havasi legelő, melyet Kincsás-tetőnek neveznek és amely tulajdonképpen Kincsás várának belterülete.
Henter-mező kőgombái
Málnásfürdőről, a Száldobos-patak völgyéből indulva, a sárga pont turistajelzést követve, kiérünk a Henter-mező legelőjének széles tetejére, a Bodoki-havasok egyik legszebb kilátópontjára.
Prédikáló-kő
A Bodoki-hegységben, a Száldobos-patak fejében találjuk az erózió által gomba formára kialakított Egricskő vagy Prédikáló-kő nevű, 2 méter magas, lapos tetejű sziklaalakzatot.
Sütei borvíz feredő
A sütei borvíz az oltszemi erdőben, a Sütei patak völgyfejében tör a felszínre.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Kovászna megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.