Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Íjásznő - Marosvásárhely - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Íjásznő - Marosvásárhely turisztikai látnivalói

A városközponttól északkeletre, a Somostető alatt lévő Párkány, vagyis Kornisa lakónegyed tömbházait, az egyetemvárost az 1960-as évek végén építették fel. Ekkor került Kulcsár Béla felívelő, lendületes plasztikája is, egy itteni hangulatos kis zöldövezetbe...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Íjásznő - Marosvásárhely képtárból:

Oldalból nézve
Oldalból nézve
A cetli szövege
A cetli szövege

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Íjásznő Marosvásárhely fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22626 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Marosvásárhely és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Íjásznő!

A legközelebbi település Marosvásárhely, 1,54 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: A Postaréten elhantolt vértanúk emléke Szorosan véve már bevégeztük Maros-Vásárhely ismertetését, s mégsem veszünk végbúcsút e kedves várostól; nem, mert még egy kegyeletes kötelességet kell teljesitenünk, midőn a Szentgyörgy-utcza végénél levő Postaréten felkeresünk egy emlékkő nélkül domboruló sirhantot... Marosszék szerepe az 1848-9-ki forradalomban.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak az Íjásznő Marosvásárhely közelében?
- Párkány-forrás - Marosvásárhely 430 m-re. A marosvásárhelyi Párkány-forrás a MOGYE-kantintól a Constantin Romanu-Vivu utcára lejtő domboldalban épített lépcsők mellett található. Számomra új ez a forrás, még nem jártam itt - Én is csak innen értesültem a forrás létezéséről. (különleges hely geodobozzal)
- Evangélikus templom - Marosvásárhely 440 m-re. Az evangélikusok első templomát a Rózsák tere és a Hajósköz, jelenleg Horea utca sarkán építették 1829-ben. Csendes gumiszörny - Kellemes hely, csend van. (turisztikai hely geoládával)
- Ivóvízmedence és szivattyúállomás Marosvásárhely Maros megye 480 m-re. Az 1-es számú ivóvízmedence és a szivattyúház az egykori Széll Kálmán (ma Verii - Nyár) utca 4 szám alatt található.
- Angyaljárás Marosvásárhelyen 520 m-re. Áldott karácsonyt! A leggyorsabb kincskereső - Karácsony alkalmával az angyal négy címzettnek vitt ünnepi geodobozt.
- Súrlott Grádics vendéglő - Marosvásárhely 540 m-re. A volt vendéglő nevét a mindennap tisztára sikált küszöbéről kapta.
- Postaréti forrás - Marosvásárhely 580 m-re. A vize már valószínűleg nagyon rég elapadt.
- MOGYE Könyvtár - Marosvásárhely 610 m-re. A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem könyvtára a Kapisztrán János és István király, ma Gheorghe Marinescu utca 38 szám alatt található. Nem találtuk mi sem - A fehér hatalmas kutya a helyén, és ugattott is eleinte.
- Vakbarát tapintható térkép Marosvásárhelyi vár 620 m-re. Bronzból készült vármakett, a marosvásárhelyi várban levő múzeum mellett, mely a vakok és a gyengénlátók számára készült.
- Sándor János-forrás - Marosvásárhely 630 m-re. A marosvásárhelyi Sándor János-forrás a Székely Vértanuk utca szerpentinjei alatt, a Székely Vértanuk emlékműve mellett található. Az első csorgó - Első nekifutásra meglett. (különleges hely geodobozzal)
- Vár sétány - Marosvásárhely 640 m-re. Emlékek - Még most is magam előtt látom a fekete kerítést.
- Makariás-ház - Marosvásárhely 640 m-re. Makariás-ház, épült 1750-ben - Forradalom utca 45 szám, Marosvásárhely.
- Hunyadi János szobra - Marosvásárhelyi vár 650 m-re. Hunyadi János a tizenötödik századi történelem meghatározó alakja, 1446-tól hat éven át a Magyar Királyság kormányzója volt.
- Alexandru Papiu Ilarian kollégium Marosvásárhely Maros megye 650 m-re. Épült 1910-1914.
- Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem 660 m-re. A második bécsi döntést követően Kolozsvárott újraalakult a Ferenc József Tudományegyetem. Sajnos ez mar nincs itt - Mas csoport doboza volt elrejtve a megjelolt helyen. (látnivaló és geodoboz)
- Status quo ante zsidó temető 660 m-re. Az innen induló lépcső elvezet a temető bejáratához. Szem előtt - Szem előtt van, de néha épp azok a dobozok a hosszabb életűek, amelyek szem előtt vannak, és mégis csak azok találják meg, akik tudatosan keresik.
- Szerelmesek parkja - Marosvásárhely 670 m-re. Másodikra - Egyszer már megprobáltam, másodikra sikerült.
- Rákóczi-lépcső - Marosvásárhely 670 m-re. Ezt ujították fel a századeleji nagy városépítés idején, Dr. Lépcső vagy szőnyeg? - Június második felében, a Digital Transilvania néven szervezett kulturális fesztivál keretén belül, kifestették a Rákóczi-lépcsőt.
- Katolikus temető emlékművei - Marosvásárhely 680 m-re. A Don kanyar áldozatainak az emlékműve.
- Bernády György-emléktábla Marosvásárhely 720 m-re. Forradalom út 31 szám, Marosvásárhely.
- Borsos Tamás szobra Marosvásárhely Maros megye 720 m-re. Borsos Tamás szobor, a Szűcsök és Lakatosok bástyája előtt, a várfal előtt.
- Bolyai Farkas almafája - Marosvásárhely 730 m-re. Új csemetét ültettek a régi helyére. Kicserélem - Köszönöm a visszajelzést! Igyekszem mielőbb kicserélni.
- Szovjet Hősök Temetője - Marosvásárhely 750 m-re. Szomszédai az Ortodox Temető, valamint a Német Hősök Temetője. Remek rejtés - Mindenszentek utáni nap jártam erre, kihasználtam a lehetőséget egy kis dobozkeresésre, rejtésre is.
- Hiperbolikus napóra - Marosvásárhely 760 m-re. A Hiperbolikus napóra Dienes Attila szobrászművész alkotása, Marosvásárhelyen, a Nyár utcai kis parkban található. Útba esett - Nem messze dolgoztam a rejtektől, és ha már illyen közel volt kihasználtam az alkalmat.
- Vártemplom - Marosvásárhely 760 m-re. A város mai nevét, szabad királyi rangját és címerét 1616 április 29-én adta át Bethlen Gábor erdélyi fejedelem a város főbírájának, Borsos Tamásnak. Működik - Tényleg így működik, hogy másodszorra, és nappal lehet megtalálni.
- Marosvásárhelyi vár 770 m-re. A szabálytalan téglaalap alakú vár területe körülbelül 230 x 190 métert jelent, ezt övezték a 8 – 10 méter magas kőfalak, melyeket a kézműves céhek tagjai által veszély esetén védelmezett nagyméretű bástyák tagolták. Geodobozok, szobrok és várfalak - Hűha, olyan megnyugtató olvasni, hogy ott van :-) Miután egymás után tűnnek el a geodobozok, miután az idén május 5-én ellopták a vár elől Borsos Tamás szobrát (közben az ősszel visszakerült a talapzatára az újraöntött szobor).
- Teleki-ház - Marosvásárhely 790 m-re. A Teleki-ház Marosvásárhelyen a Bernády György tér 3-5 szám alatt áll.
- Bernády György-szobor - Marosvásárhely 800 m-re. A bronzból készült szobrot Bocskai Vince szovátai szobrászművész készítette és 1994. Amig II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Gimnázium diakjai felvonultak - Konnyen ment a megtalalas.
- Kosárdombi forrás - Marosvásárhely 810 m-re. A marosvásárhelyi Kosárdombi forrás a Bükkös utca 12B számú tömbházzal szemben található.
- Művészeti iskola - Marosvásárhely 820 m-re. Művészeti iskola, egykori római-katolikus felekezeti leányiskola.
- Bolyai János első sírhelye - Marosvásárhely 860 m-re. Bandi Árpád nyugalmazott matematikatanárnak köszönhetően 2010 januárjában, Bolyai János halálának 150. Egy újabb Bolyai - Első geoládás találatom Bolyaiékhoz kapcsolodik.
- Léstyán atya emlékére - Marosvásárhely 870 m-re. Léstyán Ferencnek mi is sokat köszönhetünk, hiszen amikor a falvaink templomaihoz, temetőihez rejtünk, többnyire az ő Megszentelt kövek című munkájából vesszük a leírást. Hát persze, hogy rejtekhely - Már százszor elmondtam, leírom újra.
- Botanikus kert - Marosvásárhely 890 m-re. Bejárata a pszichiátriai és gyermekklinika között van. Doboz a bokorban - Ellenőriztem ma ezt a rejteket.
- Keresztelő Szent János templom - Marosvásárhely 900 m-re. Keresztelő Szent János templom - Marosvásárhely, 1623, 1725-1749.
- Vertikális napórák - Marosvásárhely 950 m-re. A rá merőleges oromfal délkelet irányultságú, ezért az ott levő napóra a délelőtti órákat mutatja egészen fél 3-ig.
- A volt Városi Közüzem Aquaserv épületei - Marosvásárhely 990 m-re. Marosvásárhely kiemelkedő épületeiről van szó, amelyek mindig egy picit háttérbe szorulnak a város központi épületeivel szemben. Szep epulet - A helyszint megtalaltam, a tujakat is.
- Somostetői színpad - Marosvásárhely 1 km-re. A Somostető nyugati szélében, közel a gyermekvasút déli állomásához, egy szabadtéri színpadot találunk. Időhúzás - Ma láttam, hogy megjelent ez a rejtés.
- Ortodox fatemplom - Marosvásárhely 1 km-re. Az Ur Gondviselese rajta volt, de eltavozott - Anno a frissen megepitett templom frissen odatelepitett popajaval is valtottam par szot.
- Új városi strand - Marosvásárhely 1 km-re. 1959-ben épült a Kárpátok lakónegyed építésekor. Más vizek - Az utóbbi 10 évben vadregényes hely volt, majd 2018 körül nekiálltak bontani.
- Bolyai-téri unitárius templom - Marosvásárhely 1,1 km-re. Bolyai-téri unitárius templom - Marosvásárhely.
- Tisztviselő-telep - Marosvásárhely 1,1 km-re. A telep építése Dr. Találatlan maradt - A dobozon kívül mindent megtaláltam amiről szó esett a bejegyzésekben.
- Szerelmes pár - Marosvásárhely 1,1 km-re.
- Egykori ferences kolostor harangtornya - Marosvásárhely 1,1 km-re. A ferencesek marosvásárhelyi jelenléte egyenes összefüggésben van a reformációval, ami a XVI. A torony megvan - De szerintem a mágneses dobozka nincs már meg.
- Nemzeti Színház - Marosvásárhely 1,1 km-re. Nincs a lemez, itt a lemez - A színház előcsarnokában tartott 22.
- Bolyai Farkas Elméleti Líceum - Marosvásárhely 1,1 km-re. Nehéz visszarejteni - Meglepett ez a rejtés.
- Múzsasor - Marosvásárhely 1,1 km-re.
- Bolyaiak szobra - Marosvásárhely 1,1 km-re.  szeptember 8-án lepleztek le az iskola alapításának 400 éves évfordulóján. Eltűnt - Ez a doboz is eltűnt.
- Teleki Téka Könyvforgó Teleki-Bolyai könyvtár Marosvásárhely Maros megye 1,1 km-re. A Teleki Téka munkaközössége egy könyvespolcot helyezett el, az épület bejáratánál. Munkából hazafelé - Ahoz képest, hogy minden nap erre jövök hazafelé munkából, sok idő eltelt mire bejelenthetem ezt a megtalálást is.
- Teleki Téka - Marosvásárhely 1,1 km-re. A marosvásárhelyi Teleki-Bolyai Könyvtár az elmúlt századok európai könyvkultúrájának egyik leggazdagabb erdélyi gyűjtőhelye. Ötletes doboz - A cipőfűzős módszer nagyon jól működött.
- Toldalagi-palota - Marosvásárhely 1,1 km-re. 1759-1772 között épült, Luidor János tervei szerint. Dobozok - A toronytól idejövet már távolról megláttam a dobozt.
- Csók - Marosvásárhely 1,1 km-re. Az egyik, egy szenvedélyesen csókolózó párt ábrázol, annyira kifejezően (és annyira meztelenül), hogy az egyáltalán nem jellemző a kommunista diktatúra gondolkodásmódjára. Szombat esti felderítés III. rész - Visszasétálva a városi tumultusba elértem egy újabb rejtekhelyhez.
- Barock - Marosvásárhely 1,1 km-re. A Barock kávézó egy marosvásárhelyi, főtéri bár, melynek bejárata nem közvetlenül a Rózsák terére, hanem az épület alatti átjáróra nyílik.
- Főtéri hátsó udvarok Marosvásárhely Maros megye 1,2 km-re. De lépjünk be a kapukon, és nézzük meg ezeknek az épületeknek a hátsó részét, rejtettebb udvarait is. Képek feltöltése - Egy rejtekhely weboldalán a képek a jobb oldali oszlopban találhatók, a Rejtekhely-fotók című dobozban.
- Petőfi Sándor bronzszobra - Marosvásárhely 1,2 km-re. A körülbelül 60 cm magas mészkő talapzaton álló életnagyságu bronzszobrot, Hunyadi László alkotását 2000. Cipőfűzős módszer - Elég csendes volt a környék dél körül is.
- Aranka György szobra - Marosvásárhely 1,2 km-re. Aranka György munkássága nagyon széles körű és művelődéstörténeti fontosságú. Újrarejtés - Eltelt egy pár év, amióta eltűnt az itt elrejtett geodoboz.
- Igazságügyi palota - Marosvásárhely 1,2 km-re. Igazságügyi palota - Marosvásárhely, Épült 1856 - 1897 között. Gyors siker - Mikor odajutottam nem volt senki az utcában.
- Mézeskalács-ház - Marosvásárhely 1,2 km-re. A huszadik század elején, 1910-ben építették át szecessziós stílusban.
- Cementlapok - Marosvásárhely 1,2 km-re. A Cementlapok egykor a marosvásárhelyi fiatalság kedvenc fürdőhelye volt, a Maros felső gát feletti bal partjának kiépítésével alakult ki. Régi szép idők - A 2000-es évekig sokat jártunk ide, aztán a vízügy "munkálatai" elrontották az egészet.
- Pseudosphaera - Marosvásárhely 1,2 km-re. A Pseudosphaera-szobor (magyarosan Pszeudoszféra) a marosvásárhelyi Bolyai téren áll. Negyedik doboz - Nem az én rejtésem, hát megkerestem.
- Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely 1,2 km-re. Előbb helyi gettókba, majd az auswitzi koncentrációs táborba szállítottak őket. Ami késik nem múlik - Szerintem biztos fogunk találkozni.
- Minoriták temploma - Marosvásárhely 1,2 km-re. 1735-ben Udvarfalván minoriták telepedtek le Keresztúri József udvarházában. A műsor folytatódik - Vasárnapi városismertető séta közben ide is eljutottunk.
- Szentgyörgyi István szobra - Marosvásárhely 1,3 km-re. Második próbálkozásra - Az első alkalommal a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem, illetve Studió Színház előtti kis kertben személyek álldogáltak.
- Weekend Dragon - Marosvásárhely 1,3 km-re. Már rég elúszott - Már vagy 4-5 éve elhajóztak a smekkerek vele, így se sárkány, se hajó, se kincs, se láda.
- Bethlen Gábor-szobor - Marosvásárhely 1,3 km-re. A várost ő emelte Szabad Királyi Város rangra, 1616-ban.
- Felső gát Marosvásárhely 1,3 km-re. A gátat 1912–1916 között építették a Maroson. Szombat esti felderítés II. rész - Másodiknak kiszemelt rejtekhely a Felső gát volt.
- Zsinagóga - Marosvásárhely 1,3 km-re. Zsinagóga - Marosvásárhely, 1899-1900, szakralis építmény.
- Gyermekek palotája - Marosvásárhely 1,3 km-re. Gyerekkorom emlékei - Bár a Gyerekek palotája viszonylag közel van hozzám, és már több alkalommal is megkereshettem volna az itt elrejtett geodobozt, csak most került sor rá.
- Gyalogoshíd - Marosvásárhely 1,3 km-re. Szombat esti felderítés I. rész - Úgy adódott, hogy szombat délutánomat a városban kellett töltenem.
- Bernády-ház - Marosvásárhely 1,4 km-re. Létrejötte a város egykori neves, építő polgármesterének nevét viselő Bernády György Közművelődési Alapítványnak köszönhető.
- Református Kistemplom - Marosvásárhely 1,4 km-re. A marosvásárhelyi református Kistemplom építését 1815-ben kezdték meg, s 1818-ban végeztek a falazási munkálatokkal. Tiszta - A régi dobozt már megtaláltam.
- Román katona szobra Marosvásárhely Maros megye 1,4 km-re. Az ismeretlen román katona emlékműve, Izsák Márton alkotása, a marosvásárhelyi főtér nyugati részén, az úgynevezett Rózsák terén áll.
- Állatkert - Somostető - Marosvásárhely 1,4 km-re. A Somostető és környéke magába foglalja a Marosvásárhely keleti részén levő magaslatot és annak lankás oldalait. Somos-tető - Séta közben sikerült megtalalni az egyik rejtekhelyet.
- Falfirka - Marosvásárhely 1,4 km-re. Felette, a két párhuzamos utca közötti teraszon, veteményeskertek vannak. Falfirka és zöldség - Néha azon gondolkozom, hogy ezek a zöldségeskertek hogy alakultak ki, (több ilyen hely van a városban) a senkiföldjén, vagy egyáltalán ki lehet a terület tulajdonosa.
- Radó-ház - Marosvásárhely 1,4 km-re. A Mikszáth Kálmán, jelenleg Művészet utca 7 szám alatti épületet Radó Sándor tervezte 1912-ben saját maga számára. Művészet utca - A Művészet utcán járva megnéztem a Radó házat, de a geodobozt nem tudtam elökeriteni.
- A zene allegóriái - Marosvásárhely 1,4 km-re. Rózsák tere, Marosvásárhely.
- Aranykakas - Marosvásárhely 1,4 km-re. Az 1938-as gazdasági válságban a család tönkrement és kénytelen volt eladni a villát, amelyet 1948-ban államosítottak. Navigáció a térképen - Megtaláltam a geodobozt, de én már kaptam pontot ezért a rejtekhelyért.
- Kultúrpalota - Marosvásárhely 1,4 km-re. Bernády György polgármester idején, a város közösségének áldozatkészségéből, szecessziós stílusban. Tetszett - Teszett ez a rejtés.
- Gecse Dániel-forrás - Marosvásárhely 1,4 km-re. A forrás vize a Poklos-patak egyik völgyoldalában tör a felszínre. Volt nincs doboz - N
- I Ferenc József megkoronázása - Marosvásárhely 1,4 km-re. I Ferenc József megkoronázása a Kultúrpalota előcsarnokában, szemben a főbejárattal - Sidló Ferenc 1913.
- Hódolat Hungária előtt - Marosvásárhely 1,4 km-re. A dicsőségesen trónoló Hungária allegorikus alakját mutatja be, történelmi és allegorikus szereplők társaságában.
- A Tükörterem színes üvegablakai - Marosvásárhely 1,5 km-re. Városháza tér, Marosvásárhely.
- A kultúrpalota homlokzatának alsó domborművei - Marosvásárhely 1,5 km-re. A Kultúrpalota homlokzatának alsó domborművei a főhomlokzaton, a bejárat felett - Kallós Ede 1913.
- Régi városi strand - Marosvásárhely 1,5 km-re. A marosvásárhelyi egykori Régi városi strand a Mátyás király tér 4 szám alatt található. Mi derült ki? - Nem tudom mi derül ki erről a rejtésről, de a megálló-táblát áttapogttuk, és nem került elő semmi sajnos.
- Óratorony - Marosvásárhely 1,5 km-re. Óráját Müller János, a harangokat Thúri Ferenc készítette. Újdonság - Ahogy másoknak is, nekem is ez volt az első alkalom, hogy fent jártam a toronyban.
- Városháza - Marosvásárhely 1,5 km-re. Az épület Városi Tanácsházának készült, s ezt a hivatást töltötte be 55 éven keresztül.
- Egykori városháza - Marosvásárhely 1,5 km-re. Egykori városháza, ma Kormánybiztosi hivatal és a Maros megyei tanács épülete - Győzelem tér 2 szám, Marosvásárhely.
- Kereskedelmi és Iparkamara - Marosvásárhely 1,5 km-re. Kereskedelmi és Iparkamara, 1912 - Városháza utca 1 szám, Marosvásárhely.
- Turbina-villanytelep - Marosvásárhely 1,6 km-re. Az alsó turbina mellett épült 1910-ben a Közüzemek hidro-elektró épülete (Turbina-villanytelep). Rejtés - Ideje volt új dobozt rejteni, ma végre sor került erre.
- Egykori Avram Iancu román inasotthon - Marosvásárhely 1,6 km-re. Iuliu Maniu utca 2 szám, Marosvásárhely.
- Egykori tanítóképző - Marosvásárhely 1,6 km-re. Cuza Voda utca 22 szám, Marosvásárhely.
- Egykori Albina Bank - Marosvásárhely 1,6 km-re. Győzelem tér 5 szám, Marosvásárhely.
- Egykori inasotthon - Marosvásárhely 1,6 km-re. Iuliu Maniu utca 4 szám, Marosvásárhely.
- Csatornaház - Marosvásárhely 1,7 km-re. A marosvásárhelyi Csatornaház az egykori vízművekhez tartozott, a Maros alatt áthaladó alagút vezetékeinek karbantartó műhelye és szolgálati lakása volt.

Történelmi-kulturális értékek - Maros megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Íjásznő adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában - Marosvásárhely térkép
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

 • Letarolt rejtek - Csipivel kerestuk, de o mar tudta, hogy valoszinuleg most sem talaljuk majd...
 • Üres - Sajnos a rejtek üres...
 • Jó hogy nem lábakelt doboz lett belőle - ...
 • Lábas doboz - ...
 • Szürkületben - Megtaláltuk, könnyen ment...
 • Van doboz, de nem volt a helyén - A doboz a fától pár méterre a fűben virított...
 • Kornisa - Megtaláltam, kicsit macerás kivenni, mert rengetegen járnak el mellette...
 • Nincs doboz- van doboz - Tényleg nincs meg, nem volt meg a doboz, de mostmár megvan, ha nem is a régi, de egy új...
 • Doboz nincs - A fa megvolt, a repedes is megvolt, de a doboz nem...
 • Második nekifutásra - Délelőtt arra jártam, a fa egyből megvolt, és a dobozt is láttam, de sokan voltak a környéken...

Sikerült eljutni Marosvásárhely környékére? Tetszett az Íjásznő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3730 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.