Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Keleti kilátó - Istenszéke - Kelemen-havasok

Keleti kilátó - Istenszéke - Kelemen-havasok


Az Istenszékén létezik már egy igen jó rejtés, a keleti oldalt mégis érdemesnek tartottam egy újabb rejtek létrehozására. Mivel igen látványos, és  bár félreesik az ösvénytől, igazán kár lenne kihagyni annak, aki eljut idáig.

Az Istenszéke a Kelemen-havasok legnyugatibb része, és bár csupán 1380 m magas, de jellegzetes formája amely az emberek fantáziáját igencsak megmozgatta, és amiről talán legszebben Wass Albert írt, valamint a fenséges kilátás, amit biztosít, annak egyik leglátogatottabb helyévé teszi.

A legszebb kilátás a keleti oldalról van, ahonnan megfelelő...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Keleti kilátó Istenszéke Kelemen-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Csucsplato Istenszeke
Nyugati kilato Istenszeke
Varszikla 2 Dedabisztra
Varszikla Bisztrapataka

Hozzászólások
Pixel
Nem találtam megfelelő rejteket egy új geodoboznak...
Május 1...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc