Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Senki tava
Sziklakert a Beta oldalaban
Lina kanyar
Fontana borvizkut Csiktaploca

Hozzászólások
Csiba...
Gloria in excelsis homo ludens...
Meg vagyok hatódva...


Csíki panoráma - Csíkszereda

Csíki panoráma - Csíkszereda


Amennyiben Székelyudvarhely felől érkezik valaki Csíkszeredába, a csibai eltérő után, a kavicsos uton balra térve, az ut bal oldalán levő dombon emelkedő római katolikus templomhoz juthat. Körbesétálva a templomot, feltárulkozik innen a Csíki-medence teljes körpanorámája. Látható innen a Csicsói-, a Madéfalvi- és a Rákosi Hargita, Felcsík falvai a háttérben a Nagy-Hagymással, a Csíki-Havasok és a Gyimesek vonulata, Középcsík falvai, a Nagy-Somlyó, a Zsögödi szoros, és végül a Dél-Hargita.

Csiba
Csiba, a Kápolna-patak völgyében fekvő kis szórványtelepülés, Csíkszeredától nyugat-északnyugatra található. Az ugrapataki és rajkókpataki gyimesi csángók egy részének a Csíkba való visszatelepítésekor létesült. Nevét 1956-ban vették fel a helységnévtárba, 1959-ben Csíktaplocával együtt Csíkszeredához...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Csíki panoráma Csíkszereda rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc