Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Tusnadfurdo tiszafaja
Szegenyek feredeje
Tuzolto Park Tusnadfurdo
Anna villa Tusnadfurdo

Hozzászólások
Zöld tó...
Sötétben is pontosan...
Tusnádfürdő 7....


Csukás-tó - Tusnádfürdő

Csukás-tó - Tusnádfürdő


Tusnádfürdő fő vízfolyása az Olt. A szoros mélyén csillogó Csukás-tavat az Olt vizéből, 1882-1893 között, mesterségesen alakították ki, körülötte kis szabadidő-központ alakult ki. Jelenleg a Csukás-tó mellett található a Sólyomkő Étterem, mely vendéglőből, teraszból és a tó közepén található oktogonból áll.

Az első világháború után strandfürdővé (Szegények feredője) építik ki. 1912-ben a Csukás-tó partján étkező- és mulatóhely épült. 1928-ban kitakarítják a Csukás-tavat, strandot építettek és kultúr-rendezvényekre, szórakozásra alkalmas épületet építettek.

A Csukás-tó közelében az 1970-es évek végén 1100 m mélységből...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Csukás-tó - Tusnádfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc