Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Alsócibrei fürdő - Csíkszépvíz

Alsócibrei fürdő - Csíkszépvíz


Az alsócibrei fürdő Csíkszépvíz és Csíkszentmihály határában található, a szépvíziek majálisozó helye volt. Bár nyílt terepen fekszik, a viszonylag nyílt medencével rendelkező fürdő terének igen zárt és bensőséges hangulata van.

Megközelítés
Csíkszépvízről Csíkszentmihály felé haladva, a N 46° 27,3666' E 25° 50,9340' ponton fordulunk jobbra. Kiérünk a faluból, majd a szántóföldek közötti szekérúton haladunk tovább. A szekérutak kereszteződésénél feltűnik a távolban az alsócibrei fürdő bejáratát jelző székelykapu....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Alsócibrei fürdő Csíkszépvíz rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Felsocibre
Poganyhavasi var Csikszentmihaly
Hegy utja Csikszepviz
Egy elfelejtett foldvar

Hozzászólások
Pixel
Emlékmű és új geodoboz...
Jo lenne megfurodni...
Re: Alsócibrei fürdő...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc