Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Képzőművészeti Egyetem - Kolozsvár

Képzőművészeti Egyetem - Kolozsvár


Rejtő: zbuciumel

A Képzőművészeti Egyetem Kolozsvár geodoboz az egyetem területén kivül található. A kiállított alkotások megtekintéséhez valószínűleg engedélyt kell kérni.

Időpont: 2011 március 23
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túracélpontok

Keressétek meg a Képzőművészeti Egyetem Kolozsvár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Ecsetgyar Kolozsvar
Egy kis szorakozas
Renner borgyar
Ketagu templom Kolozsvar

Hozzászólások
Pixel
Mit jelenthet a gondolkozz rugalmasan?...
Minden csak nem rug...
Ötletes, érdekes, rugalmas, flexibilis......


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc