Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bélavár 1.

Bélavár 1.


A Bélavár a természet remekműve, egy majdnem 800 m-es szintkülönbségben kiemelkedő sziklaóriás, bércek halmaza. Végigjárása igazi élmény, a hegy lábától a sziklaoszlopok tetejéig, látványával nem lehet betelni.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Őszi ég
Őszi ég
Bélavár 1
Bélavár 1
Bélavár 2
Bélavár 2
Bélavár 3
Bélavár 3
Bélavár 4
Bélavár 4
Bélavár 5
Bélavár 5
Bélavár 6
Bélavár 6
Bélavár 7
Bélavár 7
Bélavára
Bélavára
Télen meleg, nyáron hűvös
Télen meleg, nyáron hűvös
Bélavára
Bélavára

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bélavár 1. rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Belavar Panorama
 • Az okor kemenye sziklakurto
 • Podsagai szoros
 • Ronki szoros
 • Jarabanyai mosogep

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Bélával

  Mondhatnám, hogy se Bélát se várat nem találtunk, de nem mondom, mert mi vittünk magunkkal egy Bélát, hogy legyen valami sikerünk...
 • Szálka és gerenda

  Újabb kudarc a kincskereső pályafutásom alatt, sem gerenda, sem rejtek, pedig tutira mentem...
 • Hab a tura tetejen

  Szep oszi fototura tetejen a hab a geolada volt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc