Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Alagut-bukkfa Marefalva
Romai ortorony Homorodfurdo
Varmege bukkfai Marefalva
Mare vara Marefalva

Hozzászólások
Nárciszillat...
Villanypásztor...
Lovacskák...


Pokolláz

Pokolláz


Székelyudvarhely és Homoród  között, az út melletti fasorban van egy kőkereszt. Ez jelzi a nárciszréthez vezető letérőt. A környéken a zsombékos rétet Pokolláznak nevezik. A virágbaborult illatos szőnyeg inkább valami felsőbb régiókra emlákeztet.

Mivel a nárcisz csak 2-3 hétig virágzik, a geodobozt most keresd. Most pompázik a mező, csodálatos látvány, meg kell nézni! Hangyalka és Imecs ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Pokolláz rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc