Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Szakadat-mezo keleti resz
Szakadat-mezo nyugat resz
Javardi teto
Szent Peter es Pal kapolna

Hozzászólások
A régi geodobozt elvitték, az új a helyén van...
A lenyeg...
A Bagolykoverol mondva.......


Bagolykő - Jávárdi

Bagolykő - Jávárdi


A Bagolykő megközelítése a gyimesközéploki Hidegségről indulva lehetséges. Bükkhavas patakából a Nagysarok-patak szádánál indulunk a Jávárdi-hegy fele. Útba ejtjük a Szent Péter-kápolnát, ahonnan már látszik is a fenyvesből jól kiemelkedő Bagolykő. Ösvény vezet egészen a kő aljáig, majd a sziklát bármelyik oldalról megkerülve, hátulról juthatunk fel a szikla tetejére.

Jávárdin a nagy köveknek mind nevük van: Hermán köve, Kóta köve, Bagolykő és a Porcelánkő. A Bagolykő a leghíresebb, mert valami jelek vannak a tetején, és nem csak a pásztorok, hanem még a kirándulók is kíváncsiak megnézni. Én, hogy mindig kíváncsi voltam, mindent megtudni azt kérdeztem nagyanyótól: honnan tudják, hogy Szent László...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Románia látnivalói

Keressétek meg a Bagolykő Jávárdi rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc