Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Strand - Csíkcsomortán - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Strand - Csíkcsomortán turisztikai látnivalói

Strand - Csíkcsomortán..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Strand - Csíkcsomortán képtárból:

Csomortáni strand 2
Csomortáni strand 2
Csomortáni strand 3
Csomortáni strand 3
Csomortáni strand 4
Csomortáni strand 4
Csomortáni strand 5
Csomortáni strand 5
Csomortáni strand 6
Csomortáni strand 6

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Strand Csíkcsomortán fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Csíkcsomortán és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Strand!

A legközelebbi település Csíkcsomortán, 0,57 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Csíksomlyó környéke Nagy-Somlyó, Sóvár. Régi kolostor romjai a Nagy-Somlyón, kilátás. Csomortány és vára. Pálfalva. Szalonka pataka.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Strand Csíkcsomortán közelében?
- Katolikus templom - Csíkcsomortán 770 m-re. Csíkcsomortán Csíkpálfalva községhez tartozó falu. Új templom - Na, ez volt egyik legkönnyebben megtalált dobozom. (látnivaló és geodoboz)
- Babba Mária - Csobotfalva 1 km-re. Egy csíkborzsovai asszony a fiacskájának így mutatta meg a csíksomlyói Mária kegyszobrát: - Né, látod, ott van a Babba Mária.
- Bernád kútja - Csobotfalva 1,1 km-re.
- Katolikus templom - Csíkpálfalva 1,3 km-re. 1567-ben a regestrum mai nevén 12 kapuval jegyzi. Palik - Jó helyen van templom, körbe lehet látni a környéket. (látnivaló és geodoboz)
- Dobogtató - Csobotfalva 1,7 km-re. Csobotfalva településként Taplocával, Csomortánnal és Várdotfalvával alkotta a csíksomlyói egyházközséget, vagy másképpen: a szentpéteri egyházmegyét, amely 1751-ben alakult át, amikor Szereda kivált a közösségből. Templom feljaro - Megtalaltuk. (különleges hely geodobozzal)
- Csíksomlyó körút 2 km-re. Csíksomlyón, a borvízforrás közeléből indulva, a Köves utca végéből indul az a körút, mely megkerüli a Kis- és Nagy-Somlyó hegyeket. (látnivaló és geodoboz)
- Kálnoki borvíz - Csobotfalva 2,1 km-re. Csobotfalváról az Agyagfalva nevű falurészen keresztül lehet eljutni a Kálnoki borvízhez. Belmezoben - Erre a helyre meg a szuleimmel jartam evtizedekkel ezelott, nagyon sokszor.
- Hármashalom-oltár - Csíksomlyó 2,2 km-re. A Hármashalom-oltár a Kis-Somlyó és a Nagy-Somlyó közötti nyeregben található, mely a csíksomlyói búcsú napján a katolikus mise helyszíne. Oltár - Ha a tetejét nem csúfították volna el, sokkal jobban nézne ki.
- Csak Jézus - Csíksomlyó 2,2 km-re. A felirat madártávlatból, vagy közvetlen közelről olvasható, látható rendesen.
- Salvator-kápolna - Csíksomlyó 2,2 km-re. A salvator latin szó, jelentése megváltó. Októberi tojáskeresés - A román tartalékdobozt találtuk meg, ez tényleg egy jó nagy tojás.
- Vár-domb - Csíkcsomortán 2,3 km-re. A Várdombról szép kilátás nyilik a fenyvesnőtte szép Remete-patak völgyére, melynek hátterében a Bodos feje magasul fel, valamint a szemben levő Nagy Somlyóra. Latszat es valosag - A doboz rendesen visszakerult akkor a helyere, takartam.
- Jézus hágója keresztút - Csíksomlyó 2,3 km-re. Az állomások egy-egy személy vagy búcsús csoport hitét és áldozatkészségét hirdetik. Végre egy doboz - A környéken több helyen is keresgéltünk sikertelenül, és ez volt ez első doboz, amit a helyén találtunk.
- Kerekeger feredő 2,3 km-re. Találkozik itt a Víz, a Fény, a Levegő és a Csend, hogy az embernek pihenését, gyógyulását szolgálja. Sokadjara - Nem is tudom, hogy mar hanyadjara jarok is itt.
- Mária-kert és Kájoni Herbárium - Csíksomlyó 2,4 km-re. Csíksomlyón ér véget a Mária-út, ezért az évek során kialakították a Mária-kertet, hogy az elfáradt zarándokok itt megpihenhessenek.
- Domokos Pál Péter szobor - Csíksomlyó 2,4 km-re. Csíksomlyón minden évben megtartják az Ezer Székely Leány napját. Szobor - Bizony leültem és gondolkodtam, de a felvilágosodás elmaradt.
- Misericordia - Csíksomlyó 2,4 km-re. 2016. Szívesen keresgéltünk itt - A doboz a helyén volt, ötletes rejtés! :) A leírás alapján könnyű megtalálni, de az avatatlan tekintetektől védve van.
- Szent Antal-kápolna - Csíksomlyó 2,5 km-re. Páduai Szent Antal tiszteletére szentelt barokk kápolna. Kápolna - Jó kis emelkedő után felértünk a Szent-Antal kápolnához.
- Barátok feredeje - Csíksomlyó 2,5 km-re. A varázslatos Kis-Somlyón, a Kálvária keresztsorán, és a Mária-kegytemplomon kívül most már a Barátok feredeje is beletartozik a híres búcsújáró hely összképébe. Népi feredő - Forgalmas hely, mármint a borvíz miatt.
- Kilátótorony - Csíksomlyó 2,5 km-re. Csíksomlyó Csíkszereda északkeleti külvárosa, közel 550 éve Csíkszék szellemiségének központja, országos hírű zarándokhely és búcsújáró hely. Piros ponttal jelzett - Miután megmásztuk a hegyet, megtaláltuk a dobozt is.
- Kájoni János mellszobra - Ferences kolostor - Csíksomlyó 2,5 km-re. A csíksomlyói ferences kolostor udvarán állították fel 1972-ben, a szerzetes rendház egykori tudós papjának Kájoni Jánosnak (1627 - 1687) a mellszobrát. Kolostor - Az igazság, hogy nem lehetett felhőtlenül keresgélni, mert tényleg sok az ablak meg aztán szombat lévén, eléggé forgalmas volt a hely.
- Csíksomlyói kegyhely tapintható dombormű 2,5 km-re. A letapogatható bronzplakett andezitalapon áll, rajta Braille-írás is tájékoztatja a látássérülteket.
- Szent István-korona - Csíksomlyó 2,6 km-re. Korona - Szép kompozició.
- Remete-patak völgye - Csíkcsomortán 2,6 km-re. Gyönyörű és tiszta piknikezőhely a Remete-patak völgyében, nem messze Csíkcsomortántól.
- Nepomuki Szent János-kápolna - Csíksomlyó 2,6 km-re. A Nepomuki Szent János-kápolna a csíksomlyói kegytemplom előtti templomkert bal oldalán áll, a kerítőfalba építve. Hol lehet? - Hiába keresgéltünk a szószék alatt, a ládának (vagy füzetnek) hírét sem láttuk.
- Római-katolikus kápolna - Delne 2,7 km-re. A XVIII-XIX-dik század fordulóján bővítik és átalakítják, ablakait lekerekítve. A falu szélén - A kápolna megvan, de a rejteket sehol sem találtam.
- Kőbánya Csíkdelne Hargita megye 3,1 km-re. Hargita megyében több, külszíni robbantásos fejtéssel dolgozó, nagyméretű bánya van. Egy felcsiki korut - Ha mar kobanya legyen meg ez is.
- Keresztelő Szent János templom - Csíkdelne 3,1 km-re. A Csíkszeredából Csíkszépvizre vezető országút bal oldalán, Csíkdelne magasságában, gyenge ívelésű dombon, szántóföldek között magányosan áll a Szent János-templom. Egymagában - Szimpatikus templom a dombon.
- Vásárút Csíkdelne - Borzsova - Csíkszépvíz 3,1 km-re. Körülbelül négy-ötszáz évvel ezelőtt, a csíkdelnei Keresztelő Szent János-templomtól északra, a Vásárút legmagasabb pontján, a Vásárkapu nevű helyen tartottak csíkszékiek állatvásárokat, sokadalmakat.
- Borzsovafürdő 3,6 km-re. Borzsovafürdő Csíkborzsovától keletre, a Csíki-havasokban fekszik, a Borzsova pataka mentén. Mosolyka - A rejteket megtaláltuk, de sajnos a mosolyka mögött nem volt semmilyen doboz, pedig átfésültük érte az egész helyet :( Reméljük így is elfogadható a megtalálás.
- Bicikliugrató pálya Csíkszereda 3,6 km-re. A Dirt on Fire BMX- és MTB verseny helyszíne.
- Aracs-patak völgye Csíkcsomortán 3,8 km-re. Történelmi múltunkra emlékeztet. Kukucs - A gyermekek talaltak ra, igy indult el egy rejtekhely.
- Katolikus templom Csíktaploca 3,9 km-re. I569-ben Taplocza, 1602-ben Taploczia, 1720-ban Csík–Taplocza néven fordul elő.
- Csíktaploca 4 km-re. Szereda Taploca és Zsögöd határán épült fel, lakóit pedig erdőlési jog illette az előbbi két település erdeiben.
- Fekete nyárfa csonkja Csíktaploca 4,2 km-re. Pontosabban, csak a maradványait láthatjuk már, mert nemrég majdnem a tövéből levágták.
- Lázár-kúria Csíktaploca 4,2 km-re. Csíktaploca kőrisfája és hársfája a jelenlegi kultúrház, a volt Lázár-kúria előtt áll, társai azoknak a fáknak, amelyeket a kollektiv gazdaság idejében kivágtak.
- Piarista tanulmányi ház Csíkszereda 4,2 km-re. Úgy tűnt, hogy a 300 éves erdélyi piarista múlt az utolsó erdélyi piarista szerzetesek kihalásával együtt véget ér Romániában. Emléksziget - 20 éve néhányan biztosan tudtuk, hogy a régi gazdasági épületet szellemek járják.
- Micsurin-kert Csíkszereda 4,4 km-re. A Micsurin-kert egy legendás hely, bár többnyire csak azon Csíkszeredában iskolába jártak számára, akik a Márton Áron líceumban végeztek. A jó öreg Micsurin - Mivel az iskolát hátulról közelítettem meg, tényszerű volt, hogy a kerten keresztül kell menjek.
- Szent József-kápolna Csíkborzsova 4,5 km-re. A fakápolna helyébe a falu 1794–1821. Régi sírok - Itt az első kapu nem volt nyitva, szerencsére hátul volt a nagy kapu, be tudtam menni a temetőbe.
- Márton Áron Gimnázium Csíkszereda 4,5 km-re. A Márton Áron Gimnázium Csíkszereda legimpozánsabb épülete, a Szék útja és a hajdani Rákóczi utca (ma Márton Áron utca) találkozásának közelében található, szecessziós stílusban épült 1909 és 1911 között. Gimi - Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán be tudok jutni az iskola udvarára.
- Katolikus templom Csíkborzsova 4,5 km-re. Az útelágazódásnál irányítótábla jelzi Csíkborzsova létét. Más stilus - Ez a templom egyáltalán nem idevalósi stílusban épült.
- Régi sörgyár Csíkszereda 4,6 km-re. Ezt később Gál Ferencz veszi át és újítja fel, majd a brassói Czell cég birtokába kerül.
- Csíkszentléleki 500 éves hársfa 4,8 km-re. Úgy él az emberek emlékezetében, mint egy magányos fa, mely mindig is a templomot őrizte. Csak szólok - Pár napja új geodobozt rejtettek el a csíkszentléleki templom közelében.
- Suta-tó Csíkszereda 4,8 km-re. A tavat 2007 nyarán lecsapolták, jelenleg csak a Suta II. Elhanyagolt hely - Megtalaltuk.
- Fontana-borvízforrás Csíktaploca 4,8 km-re. A kutat Fontana névre keresztelték. Első kaland a játszótéren - Ez volt az első kalandunk ebben a játékban (egy pár napja találtam rá a honlapra, addig hasonlóról sem hallottam).
- Keskenylevelű ezüstfa Csíkszereda 4,9 km-re. Ha beszélni tudna, felhívná magára a figyelmet.
- Véreskép Csíkszentlélek 5,1 km-re. A Csíkszereda és Csíkszentlélek közötti út jobb oldalán, közel a falu kijáratához, a legmagasabb ponton áll az 5,5 m magas és 2 x 2 m alapú emlékmű. Jelentem a geoboz a helyén - Beirtuk a nevunket a kis noteszba.
- Óriásfalfestmény Petőfi utca Csíkszereda 5,1 km-re. A csíkszeredai Petőfi-utcában található Bandidos étterem Lejtő utca felőli tűzfalán egy látványos Petőfi-falfestés látható.
- Római-katolikus templom Csíkszentmiklós 5,2 km-re. Báthori István trónra lépésekor (1571) Közép- és Alcsíkon 11 helyen volt plébános, Csíkszentmiklóson ekkor már két pap is volt. Itt is rend és fegyelem - Ahogy tapasztaltam a mai napon, a környék templomai rendbe vannak téve és megtörténhet, hogy több doboz látta a kárát.
- A református imaház erkélye Csíkszereda 5,3 km-re. Az épületnek jelentéktelen homlokzata, valamint az egykori kocsibejáróra szerelt kapuja van. Gyerekzsivaj - Délben érkeztem a Konzulátushoz.
- Duglászfenyők Csíkszereda 5,3 km-re. A központi park, tömbházak melletti szélső sétányának kultúrház felőli bejáratánál húzódik meg szerényen a négy fenyőfa.
- Xántusz-kastély romjai Hosszúaszó 5,4 km-re. Egykori kastélyának romja a kápolnával átellenben, a Libidáré dombon található, Fitód és Hosszúaszó települések között félúton.
- A fűzfa Csíkszereda 5,4 km-re. Csíkszeredában, a Központi parktól a Vártér felé haladva, a Temesvári sugárút jobb oldalán, a tömbházak között egy érdekes formájú fűzfa található.
- Jégkorongozók Csíkszereda 5,5 km-re. Jégkorongozók - Vákár Lajos műjégpálya, Csíkszereda. A doboznak első megtalálói - Gratulálok az első megtalált geodobozhoz.
- Kis-Havas Csíkszépviz 5,5 km-re. Csíkszépviz neve Szent Lászlóval kapcsolatos. Új geodoboz új helyen - .
- A Vár-tér szilfája Csíkszereda 5,5 km-re. Csíkszereda régi központjában, a jelenlegi városháza és a Mikó vár között áll az évszázados szilfa.
- Csiszér-ház Csíkszereda 5,5 km-re. A Csiszér-ház Csíkszeredában, 1911-ben épült, jelenleg lakóház.
- Egykori határőrség székhelye Csíkszereda 5,6 km-re. Az egykori határőrség székhelye Csíkszeredában.
- A csíkszeredai Vár-tér 5,6 km-re. A Mikó-várat Mikó Ferenc 1623-ban kezdte építeni és az 163O-as években fejezték be. Aki nem hiszi, az járjon utána - Remélem azért ügyelsz rá, hogy ne figyeljenek fel rád keresés közben.
- Vákár Lajos műjégpálya Csíkszereda 5,6 km-re. Annak a nevét, aki a 70 éves csíki jégkorongsportnak hat évtizeden át volt alappillére. Nem a parkban van a geodoboz - A geodoboz nem a műjégpálya épülete előtt levő parkban van elrejtve, hanem oldalt, a Hősök parkja felé.
- Törvényszéki palota Csíkszereda 5,6 km-re. Törvényszéki palota - Csíkszereda, 1904.
- Xántusz-kápolna Hosszúaszó 5,7 km-re. A Xántusz-kápolna Fitód és Hosszúaszó települések középútján, a fenyves erdő szélén áll, a Hosszúaszó-patak völgyében. Meseszép hely - K
- Páduai Szent Antal római katolikus templom Csíkcsicsó 5,7 km-re. Végleges formáját 1839-ben kapta.
- A hősök régi temetője Csíkszereda 5,8 km-re. A majdnem 1 hektáros terület a város tulajdona. Sírkövek - Az összes középső kerítés elemet végigtapogattam, mert csak azok U alakúak, de egyikben sem találtam dobozt.
- Hamerock strand Csíkszereda 5,8 km-re. A csíkszeredaiak egykori kedvenc strandolási helye, a Hamerock strand, az 1980-as években létesült a vasútállomás közelében, a Brassói út mellett.
- Airsoft pálya Csíkcsicsó 6,1 km-re. Airsoft és paintball pálya, Csíkcsicsó.
- Sándor dombja Csomortán 6,1 km-re. A Sándor dombja nem egy kiemelkedő, különleges hegycsúcs - inkább csak egy laposabb domb, viszont nagyon jó kilátás nyílik innen körbe, a Csíki havasok közeli csúcsaira.
- Vasond völgye tanösvény Pottyand 6,2 km-re. A menetidő 3 óra.
- Nagy Laji dombja Csíkzsögöd 6,2 km-re. A nevezetes domb Csíkzsögöd és Csíkszereda határán fekszik, jelenleg a Megyei Kórház, valamint a Harvíz szögesdróttal elkerített létesítménye található rajta. A dombon - Nehéz volt ráakadni a kicsi sárga emberkére a nagy oldalban, de csak addig amig nem a megfelelő gödörben kerestem, utána ment minden mint a karikacsapás.
- Mikó-kúria Csíkzsögöd 6,5 km-re. Mikó-kúria Csíkzsögöd, műemléképület a 19-dik századból.
- Római katolikus templom Csíkzsögöd 6,5 km-re. Szép kis temploma XV-dik századi, a gótikus kor alkotása, szentélye gótikus jellegét boltozott mennyezete, szentségfülkéje, szárnyasoltára és Mária-szobra őrizte meg. Szépen rendberakott templom - Kár, hogy nem sikerült bejutnom, pedig azért is választottam a vasárnapot, mert gondoltam, hogy a mise miatt nyitva vannak a templomok.
- Csíkszépvízi víztároló 6,7 km-re. 1981 és 1986 között, egy agyagmagot tartalmazó földgát emelésével hozták létre, a Szépvíz-patak völgyének felső szakaszán. Kora esti séta - Nagyon szép volt a tó a lemenő nap fényében, jól esett a tavasz első virágai között járni.
- Felszegi csengettyű Csíkszépvíz 6,8 km-re. 1873-ban vásárolta, és állíttatta a község akkori közjegyzője Balázs Lajos. Kisharang - Ahhoz képest, hogy az orrom után mentem, könnyen rátaláltam a haranglábra.
- Nagy Imre képtár Csíkzsögöd 6,9 km-re. Megtekinthető itt Nagy Imre festőművész munkáinak állandó tárlata. Kupaktanács - Kupaktanács ide vagy oda, a dobozt kiszagoltuk.
- Zsögödi régi temető Csíkzsögöd 6,9 km-re. A Fitód-patak partján fekszik, a város déli nyúlványát képezve. Egy kis hezitálás után - A képtárnál eldöntöttük, hogy ide jövünk és nem a Kis Vár dombjára.
- Ördöglik Csíkzsögöd 7 km-re. Az Ördöglik környékét elsősorban a csíkszeredai terepkerékpárosoknak ajánlom, de a hely természetesen gyalogosan is felkereshető. Jobb és bal szem - Igen, a jobb oldal a Nap, a világosság, a férfi.
- Hosszúaszó Római-katolikus templom 7,1 km-re. Közigazgatásilag Mindszenthez tartozik, a csíkszeredaiak egyik kedvelt pihenőhelye. Megállt az idő - Megállt az idő, s  szemünk-szánk tátva maradt.
- Bükk feje Csíkmindszent 7,1 km-re. Fitód falu neve ugyanis, népies magyarázat szerint abból ered, hogy a Hosszúaszóban lakó fiak egyre tovább tódtak, azaz építkeztek. A keresztfánál - Kiértünk a Bükk fejére és megálltunk a keresztfánál.
- Hegy útja Csíkszépvíz 7,2 km-re. Csíkszépvíz központjából indul a fehér alapon piros kereszt jelzésű túraútvonal, amely a régi út - az egykori országút nyomvonalán halad. Egy ötletes rejtés és egy új látnivaló a Hegy útján - Miután az általam elrejtett, doboz nélküli geodoboz eltűnt, örültem az újratelepítésnek, amit a román geojátszótérnek köszönhetünk.
- Erzsébet-borvízforrás Hosszúaszó 7,2 km-re. Bírja a szállítást, még dugaszolatlan palackokban sem veszti el a szénsavtartalmát.
- Szeredai fürdő Csíkszereda 7,2 km-re. A helybeliek által Szeredai fürdőnek nevezett, egykori Katalin-fürdő az Olt jobb partján feltörő langyos források vizére épült.
- Kavics- és homokbánya Csíkszépvíz 7,2 km-re. Egy kerékpártúra alkalmával, véletlenül bukkantam rá.
- Zsögödi vár Kis-Vár dombja Csíkzsögöd 7,3 km-re. A zsögödi várnak is nevezett egykori erődítmény az Olt jobb partja fölé emelkedő Kis-Vár dombján volt. Csík felett - Szervízelés idejére kaptam egy cserebringát, amolyan városi bevásárlásra valót, gondoltam ne teljen az idő hiába, felkeresek egy-két rejtekhelyet.
- Siculicidium emlékmű Madéfalva 7,4 km-re. Emelte a hálás utókor kegyelete. Kő nélkül - Könnyű volt megtalálni.
- Horgász tanya 7,4 km-re.
- Poénos kocsmák Erdélyben 7,4 km-re. Poénos nevű erdélyi kocsmák helyét, koordinátáit és fényképeit szeretnénk összegyűjteni ezen az oldalon. Fészek - Madéfalva - Madéfalván, a Siculicidium emlékmű közvetlen szomszédságában található a Fészek.
- Siker Madéfalva 7,4 km-re. Végre sikerült.
- Ördöglik sziklafal Csíkzsögöd 7,6 km-re. Csíkszereda közelében ez a legközelebbi hely, ahol a kezdő sziklamászók gyakorolhatnak. Várjuk a kreatív ötlet megvalósítását - Én is itt ismerkedtem először a kötéltechnikával, pontosabban ereszkedtem egyet, egy nyolcas segítségével.
- Szent Kinga-templom Szécseny 7,7 km-re. A reménység szimbólumává vált deszkatemplom Borbély Gábor nevéhez fűződik. Újrarejtés a Rejtők napja alkalmából - Ma május elseje, a Rejtők napja a játszóterünkön.
- Borvízforrás Zsögödfürdő 7,7 km-re. 17 kádas meleg fürdője 1957-ben épült, azóta többször felújították. Ládaellenőrzés - Ma este kibicikliztem Zsögödfürdőre, a borvízforráshoz.
- Kolos-tető Csíki-havasok 7,8 km-re. A Kolos-tető két nyugati hegylába, a Kurta-Koszorú és a Szalonka-tető. A Szénás-úton a Kolos-tető felé - A Szépvízi-víztároló mellől induló Szénás-úton közelítettem meg a helyszínt.
- A százkarú bükkfa Farkasvész sarka 7,9 km-re. A Csíki-havasok piros kereszttel jelzett túraútvonalából, a Kolos-tető és a Sándor dombja között, a Farkasvész sarkától észak-keletre, egy meredek oldalvölgy ereszkedik alá a Fenyővize-patak völgyébe.
- Hosszú-borvíz Madéfalva 7,9 km-re.
- Nagy Pájszó teteje 7,9 km-re. Nagy Pájszó tetején haladt végig a régi országút Erdély és Moldva között, elkerülve a patakok útromboló erejét.
- Egykori kemping Zsögödfürdő 7,9 km-re. Egy vizesárokkal körülvett földnyelven 7 plusz 1 kisebb házikó, és 6 nagyobbacska, emeletes faház maradványait láthatjuk még.

Különleges látnivalók - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Strand adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában - Csíkcsomortán térkép
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  Sikerült eljutni Csíkcsomortán környékére? Tetszett a Strand? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Rejtett látnivalók a közelben

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.