Néra alagútjai - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Sasca Romana Sasca Montana - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Krassó-Szörény megye

Néra alagútjai

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: Pihenőhely Bejárat az alagútba Néra alagútjai Sziklába vésett ösvény Néra Az alagútból 1 Az alagútból 2 Az alagútból 3 Néra Néra alagútjai Néra alagút... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Néra alagútjai rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
56093 Bizarr-vízesés. A Bigár vízeséstől folytatva utam Stájerlakanina fele a Ménes-völgyben. 61227 Római katolikus templom. Ha a Ménes völgyéből Resicabánya fele vesszük utunkat, egy nagyon érdekes városon haladunk át, ahol feltétlenül érdemes megállnunk és egy kicsit körülnéznünk. 63265 Bigar-vízesés. 74456 Zagyhíd. Zagyhíd Osztrovó és Ómoldova között, amely nem vezet sehova, de egyébként sem híd. 81665 Attila halma. 81719 Lászlóvára. A Lászlóvárat Luxemburgi Zsigmond építtette 1427-ben. 81970 Babakáj-szikla. A Babakáj-szikla egy Dunában található sziklaszirt, Lászlóvára település mellett, mely 7 méterrel emelkedik ki a vízből. 82582 Török-híd. Kákófalva és a tőle délre fekvő Gerőc (Greoni) falu között, a Krassó folyó felett, egy háromlyukú kőhíd maradványait láthatjuk. 83841 Legyes-barlang. A Legyes-barlang. 85675 Torony a Templom-dombon. Kákófalva nyugati szélén, a Templom-domb (Dealul Cuca) tetején egy magányos, lepusztult torony hívja fel magára a figyelmet. 85920 Galambóc vára. 86551 Baross emléktábla. 88504 Vízimalmok. Vízimalmok. 101243 Rudina-tisztás. 103972 Popovác-barlang. 107426 Nagy-Szviniecsa-csúcs. Nagy-Szviniecsa-csúcs, románul Svinecea (Sviniecea) Mare. 108773 Drankó vára. Az egykori Krassó–Szörény vármegyében, Berszászka falu szomszédságában, Drenkova település keleeti szélén a Duna partján, a Suva Recska-patak torkolatánál állt valaha Drankó vára.

Természeti értékek - Krassó-Szörény megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


La Vaioaga-vízesés 2.05 km-re
RH1707 La Vaioaga-vízesés
Bég Szeme-tó 5.02 km-re
RH1705 Bég Szeme-tó
Beusnica-vízesés 5.74 km-re
RH1706 Beusnica-vízesés
Mocsáros-vízesés 11.43 km-re. RH4833 Mocsáros-vízesés
Kis-tó 15.71 km-re. RH1938 Kis-tó Oravicabánya

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Alagutak - Szerintem jó helyen kerestem, csak nem eléggé...
 • Érdekes hely - Szászkáról gyalogosan a Néra mentén vagy kocsival Potokon keresztül (aszfaltos úton) lehet a Bég és a Néra találkozásához jutni...
 • Megtalálást segítő szöveges információ - Úgy néz ki nem olvastátok el a geodoboz megtalálását segítő szöveges információt...
 • Bánság - Sajnos, nem találtuk, pedig elég sokáig keresgéltünk...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.