Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Néra alagútjai - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Néra alagútjai

Néra alagútjai | Hol van ez a hely?

A Néra alagútjai közelébe, a Bég hídjáig kocsival is el lehet jutni, majd egy rövid séta következik a látványos sziklába vájt átjárókig.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Pihenőhely Bejárat az alagútba Néra alagútjai Sziklába vésett ösvény Néra Az alagútból 1 Az alagútból 2 Az alagútból 3 Néra Néra alagútjai Néra alagút. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Néra alagútjai fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Néra alagútjai! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Néra alagútjai közelében?
Római katolikus templom Stájerlakanina. Ha a Ménes völgyéből Resicabánya fele vesszük utunkat, egy nagyon érdekes városon haladunk át, ahol feltétlenül érdemes megállnunk és egy kicsit körülnéznünk. Stájerok - A templom ajtaja nyitva volt, így sikerült képeket készítenem az üvegen keresztül. (különleges hely geodobozzal)
Bigar-vízesés Szemenik-hegység. Bigér - Az igazat megvallva valami másra számítottam. (érdekes hely geoládával) Zagyhíd Osztrovó Ómoldova. Attila halma Osztrovó Ómoldova. Lászlóvára. A Duna túloldalán levő Galambóc várával szemben található.
Babakáj-szikla Lászlóvára. A Babakáj-szikla egy Dunában található sziklaszirt, Lászlóvára település mellett, mely 7 méterrel emelkedik ki a vízből.
Török-híd Kákófalva. Elődjét a törökök építették a 17-dik században.
Legyes-barlang Lászlóvára. A bejárat előtt egy iható vizű forrás van.
Torony a Templom-dombon Kákófalva. Baross emléktábla.

Néra alagútjai románul - in limba romana: Tunelurile Nerei


Természeti értékek - Krassó-Szörény megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Néra alagútjai gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Alagutak - Szerintem jó helyen kerestem, csak nem eléggé...
 • Érdekes hely - Szászkáról gyalogosan a Néra mentén vagy kocsival Potokon keresztül (aszfaltos úton) lehet a Bég és a Néra találkozásához jutni...
 • Megtalálást segítő szöveges információ - Úgy néz ki nem olvastátok el a geodoboz megtalálását segítő szöveges információt...
 • Bánság - Sajnos, nem találtuk, pedig elég sokáig keresgéltünk...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Néra alagútjai? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

La Vaioaga-vízesés
La Vaioaga-vízesés 2.05 km-re
RH1707 La Vaioaga-vízesés
Bég Szeme-tó
Bég Szeme-tó 5.02 km-re
RH1705 Bég Szeme-tó

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Krassó-Szörény megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.