Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Bronz Vilma
Posta epulete egykori Hungaria szallo
Szekely Nemzeti Muzeum Sepsiszentgyorgy
Szobrok a Balhaz helyen

Hozzászólások
Adatbázis-karbantartás...
Egész kicsi...
Esti séta...


Bod Péter Megyei Könyvtár

Bod Péter Megyei Könyvtár


Sepsiszentgyörgy 1948 előtt két jelentős könyvgyűjteménnyel büszkélkedhetett. A Székely Nemzeti Múzeum könyvtára (100.000 kötet) és a Székely Mikó Kollégium könyvtára (30.000 kötet) gyűjteményével.

A két világháború között muködő Kaszinó Könyvtár és az Ipartestületi Könyvtár utódaként létrehozták a Városi Könyvtárat, amely 1974-tol Megyei Könyvtárrá alakult. A Kovászna Megyei Könyvtárnak jelenleg 6765 beírt olvasója van, ami a város lakosságának 10 százalékát jelenti. A könyvtár szolgáltatásainak...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Bod Péter Megyei Könyvtár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc